Sari la conținut

vlaadi

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.spritmonitor.de/en/detail/441367.html
  • Yahoo
    adityby

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    BMW F650 GS
  • Numar Moto
    B 99 XXX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650 GS

vlaadi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cum nu am mai fost demult pe drumuri de munte neasfaltate, ma inscriu si eu la tura, sustin varianta de Iezer. Intalnirea la 8.30 inainte de podul CFR de la iesirea din Chitila
  2. Thasos-ul nu am mai reusit sa il facem anul trecut, poate reusim de 1 mai anul asta! Referitor la RGA, deja am inceput sa fac schite !
  3. Revin si eu cu ceva poze din tura de 3 zile pe forestierele mioritice https://picasaweb.google.com/104113220117226760711/October20123ZileDeForestiere?authuser=0&feat=directlink Hehe, l-ai recunoscut! Merci de aprecieri!
  4. Frumoasa tura! Deja ma gandesc la urmatoarea! Parca de RGA vorbeam ca urmeaza! Vali, de pasuri ai tot spus, dar de zona de litoral Muntenegru-Croatia, pestera Postojna...nimic? Caut eu cateva poze si revin!
  5. multi ani traiasca!

  6. Daca nu as fi fost pe traseul propus cu siguranta ma inscriam si eu la tura! Foarte frumoasa zona, un pic cam greu la urcare dar un rest merita fiecare km. Daca e si vremea ok, e tura de nota 10!
  7. Gata inca o tura! Frumos traseu, destul de lung pentru o zi, multi participanti, fara evenimente deosebite exceptand o pana de cauciuc exact pe ultimii km de drum neasfaltat Sa ne gandim unde va fi urmatoarea iesire!
  8. ...si daca va fi intoarcerea prin Curtea de Arges? Nu stiu exact cum au de gand cei care ai facut propunerea traseului, si eu ma voi lamuri abia la locul de intalnire, la 8.30
  9. Binenteles! 8.30la OMV Militari, inainte de Metro! Te asteptam!
  10. Ce traseu aveti in plan?
  11. Interesanta propunere! Prima varianta ca la a doua cred ca in anumite zone este doar o poteca printre stanci! Ai mai fost pe acolo, sti cum este drumul?
  12. Tinand cont si de vremea frumoasa care se anunta pentru weekend, ne detasam un pic de zona Cheia si Valeni unde am tot batut forestierele si propun sa facem un treseu in Iezer... Campulung-Leresti-lac acumulare Rausor si apoi sus pe cresta cat putem Sambata? Ce ziceti?
  13. Gata inca o tura! 6 motoare, 42 km de forestiere intre Valea Doftanei si Cheia, vreme buna, pietre multe dar si ceva zone cu noroi... ca si astea au farmecul lor! Pacat ca nu ne-am sincronizat si cu dl Constantin, dar de sambata am anuntat posibilitatea deturnarii traseului... Urmeaza pozele!
  14. Ora 9.00 la Academie in Baneasa sa ramana...cu plinul facut! Pana maine, daca tot nu e hotarat 100% incotro o apucam, bag la dezbatere urmatorul traseu: dupa lacul Paltinul in Valea Doftanei facem dreapta pe forestierul care urca pe creasta, avem vre-o 30-35km pe gol alpin (drumul ajunge pana pe la 1700m altitudine) ca pe final sa coboram in drumul de Cheia-Brasov exact in parcarea din Pasul Bratocea.
×
×
  • Creează nouă...