Angi Postat Iulie 24, 2011 Autor Share Postat Iulie 24, 2011 Nu conteaza cum, dar m-am trezit cu doua perne d-astea. N-am nevoie de doua, asa ca vand una. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 am vazut o sa cu gel de la luis, pus pe dedesubtul materialului, e adevarat ca parea mai comoda insa avea o mare problema cu soarele: se incingea rau si pastra circa 12 ore caldura, oricat te-ai fi ridicat in picioare sa o racoresti. si e destul de neplacut ca la fiecare oprire sa cauti fie umbra, fie sa iti iei saua dupa tine prin restaurante.... Ooo, mistoo pt iarna!!! Bagi seaua la microunde cateva minute si 12 ore ai cald la poponeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) http://www.pro-bike.ro/forums/topic/79646-reconditionare-suzuki-dr-650-rs/page__pid__434686__st__30#entry434686 Nu am mai suportat shaua originala si am trecut la modificarea ei. In final am avut o sha cu 3cm mai lata cu locul pasagerului mai inalt cu 3cm si cu un zambet pana la urechi. Este schimbata treaba. Initial parca stateam pe un tamburel din lemn, acum parca e fotoliu : Am si testa-o azi si ma declar super multumit. Numai am senzatia ca imi intra intre..... si drumul pare mult mai placut. Este putina treaba, dar consider ca merita ! Editat Iulie 25, 2011 de irinel2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate