retarfrenu Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 cumpar cablu de ambreiaj pentru Honda Steed 400, din cate am inteles, majoritatea consumabilelor sunt compatibile cu cele de pe Shadow (VT 600). ma gandesc k poate il are cineva mai aproape, sau imi poate da o sugestie alternativa, ca o comanda face prea mult timp pana ajunge la mine... multumesc mult, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Da codul asta MT7315476 la orice magazin de piese auto straine, spune-le ca e cod de Autonet. E cablu de Shadow de 600, in maxim 2 zile ti-l aduce. Problema e ca trebuie sa fii sigur ca se potriveste pe mobra ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothik Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) Salut. Au la louise pe stoc kit de reparatie (ambreiaj+acceleratie+set pastile mecanice) la 24ron iar daca il comanzi este la oferta 13ron. Am avut nevoie pentru Dragstar. Mi-am luat 2xSet si o sa-mi mai comand 2-3, ca sa fie. Pastila mecanica este formata din vreo 10-15 piese pentru a asigura compatibilitatea cu majoritatea modelelor. Punga este transparenta si se gaseste atarnata in raft. Poti vedea daca contine ceea ce ai nevoie. Bafta. Editat Iulie 8, 2011 de Gothik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 incearca la www.dillypoint.ro Nu e reclama, e un magazin online bine aprovizionat, dar oamenii lasa de dorit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Salut. Este posibil sa am eu unul de rezerva. De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retarfrenu Postat Iulie 11, 2011 Autor Share Postat Iulie 11, 2011 n-am mai ajuns la louis azi, dar cred ca o sa dau o tura p-acolo daca mai prind deschis. intre timp, am descoperit ca imi trebuie un cablu anume, nici de shadow, nici de steed...un cablu de ambreiaj de 130-138 cm, mai lung cu cel putin 10 cm decat cel pentru shadow. cei de la tomina il echipasera initial cu ape-hangers, pe care urmatorul proprietar le-a schimbat cu alt ghidon (nici acesta stock) in concluzie, daca nu gasesc nimic la louis, apelez la voi pentru un cablu de ambreiaj a carui lungime sa se incadreze in 130-138 cm. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate