Sari la conținut

Gothik

INACTIV
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gothik

  1. Gothik

    Accident romana

    Vorbesti serios ca asa a facut jegosu'? (scuze dar chiar nu-l pot nimi alfel). Cred ca dadeam cateva sute sa-l bata cineva klumea (asa doar ca sa nu pic io'). Oricum, cred ca trebuia sa-i dai bani... de lumanari. Baaa nu-mi vine sa cred ce taraturi ordinare.
  2. Gothik

    Accident romana

    Prioritatea este pentru cei care ies, indiferent de circumstante.
  3. Gothik

    Accident romana

    Poate asta era singurul mod in care se mai uita cineva la ea. Nebuni, frustrati si lista negativa poate continua. Nimic anormal pentru mirificele plaiuri mioritice. Vremurile in care traim sunt un pic cam grele pentru ceea ce poate duce psihicul uman (zic io'). Multi au umerii mult prea firavi pentru ceea ce cara. Batranii in primul rand. Ii inteleg. Mai devreme sau mai tarziu tot acolo o sa ajungem si noi, chiar daca acum zicem ca "Daca io' o sa ajung asa o sa ma spanzur". tc.
  4. Gothik

    Accident Ploiesti

    omulagresitdarmacararecunoscutpersonallasmaibagainspitalodata intradevarenasolcascrieaiureadarcredcanuestecazulsaplusatiatatdemultpesubiectulasta maitrebuiesadaucateunentercasanudefilatiindreaptapanavaplictisiti pentruboufastersaucumiiziceregulanumarul1niciodatanistiicesepoateintamplaintraficdecidacatemaisuipemobralasacopiiacasa binecanuafostcevamultmaigrav asfaltuscat
  5. Gothik

    Azi am comis-o usor

    Facut hartie cu martor, dat banii si fiecare la casele lor. Chiar credea (si sincer) ca nu e de vina. Eu la randul meu la fel. Problema era discutabila dpdv moral dar legal de vina eram eu.
  6. Valeu in ce a degenerat discutia. Parca ati fi in http://www.youtube.c...h?v=WacwJ1Fg8mE Daaa si astia au si ochelari. Bafta.
  7. Fesule inteleg ca intre Galati si Braila este o lupta de cand lumea dar macar acum si aici LAS-O balta si nu deveni nevertebrat. Sau te numesti tashu?
  8. Daca nu esti multumit, in loc de zgarieturile pe care vre-i sa le faci mai bine ii zici sa ti-o suga. Dar mai bine si mai cu spor decat atunci cand a luat carnetu'. Dupa aia' te rog sa deschizi un topic de genul "Vaci ce-o sug la motociclistilor nemultumiti". Multa bafta cu refacutul fierului. Intradevar zilele astea e ceva ciudat in aer. Azi am comis-o si eu. Zici ca la politie mai erau 2, unul a murit in Cluj, ieri au murit 3. Foarte dezolanta atmosfera plaiurilor mioritice.
  9. Gothik

    Azi am comis-o usor

    Multam. Dar nu este cazul. Daca stramba nasul o sa ramana cu el asa si la propriu si la figurat. Stie ca nu am nici o urma de accident. Daca stramba din din nas inseamna ca e prost gramada si sanse pe cale legala nu prea mai are. Eu sper ca nu e prost si o sa o ia asa cum a picat, altfel o sa ma oblige sa fac o syncronizare figurat-propriu. Oricum preul de 120ron pentru un stop de logan este cel corect. Iar la dezmembrari e cam tot asta (100 rar 80 doar pentru reclama probabil). O sa incerc sa negociez un pic doar asa ca sa ma simt si io' bine
  10. Gothik

    Azi am comis-o usor

    Multam sincer pentru raspunsuri. Am vorbit cu taximetristul la telefon si i-am zis ca ne vedem maine sa ii dau banii. Vin cu un martor sa faca chitanta de mana si cu scule sa demontez stopul spart. Asa, doar pentru mai multa siguranta. De ce am decis asta? Raspunsurile sunt mai multe si cam toate duc in acelasi loc. 1) In cazul in care se lasa cu dus la politie inseamna mult timp si nervi pierduti. Ce poate pati el este doar culpa comuna. 2) O sa iau treaba asta ca pe o amenda personala si cu toate ca-s paranoic in trafic, faptul ca dau niste bani (si aici nu mai conteaza cine are dreptate) o sa ma faca si mai paranoic. Asa ca iau treaba asta ca pe o autotaxa de protectie . O sa belesc mai bine ochii pentru a nu beli p... 3) Iar un lucru si mai important... (asta in cazul in care ma fac ca ploua ca sa-l las cu ochii in soare, ca de, la urma urmei nu am urme nu sunt martori) Parca si aud prin statii "jegosii astia de motociclisti". Si uite asa mai pun un pai in foc la un perpetuum mobile de rahat.
  11. R.I.P Aveti grija fratilor. Ceva nu este in regula. Poate caldura. Nu stiu dar ceva este putred rau. Ieri 3 morti, azi 1. Accidente usoare pe banda rulanta. De jur imprejur atmosfera devine din ce in ce mai dezolanta. Take care...
  12. Gothik

    Azi am comis-o usor

    Azi am comis-o si eu usor. In general merg usor si preventiv (inclusiv stat la coada la semafor) In astfel de context am patit-o azi. Eram la coada la semafor pe banda 2/2, pe mijloc fiind linii de tramvai iar in fata vreo 4-5 masimi asteptand verdele, cel din fata mea fiind un taxi . Cand se face verde masinile care vroiau sa o faca stanga incep sa se stranga ciorchine in intersectie. Taxiul din fata nu semnalizeaza nimic initial dar la un mom dat se trezeste ca da semnal stanga brusc. Dau sa ocolesc (vitezele fiind mici) si ma trezesc ca trage de volan dreapta ca sa ocoleasca masinile stranse. Incerc sa evit impactul tragand usor sa fac dreapta dar fara succes deoarece nu prea voiam sa intru prea mult pe banda 1. Se aude un mare boom in intersectie. Vitelul meu (Dragstar) nici nu se clinteste si isi vede linistit de drum, damage-ul fiind 0. Trag pe dreapta (dupa ce au trecut masinile), trage si el. Initial eram pus pe scandal rau. Ma gandeam sa-l ard cu toate consecintele de rigoare dar baiatu a fost rezonabil si m-am calmat. Taxiul era un logan cu stopul spart. Incep negocierile si sa dam fiecare in parte telefoane. Ma intreba daca picam la invoiala amiabil sau vreau sa mergem la politie. Initial ca stopul de logan e cam 200 ron si ca pe el in intereseaza stopul si nimic altceva. Schimb de telefoane si plecam. Ma suna ca ultimul pret la stop e 120. Problema e ca nu stiu ce anume sa fac. Lovitura fiind din spate (chiar daca e fix in colt) automat e vina mea. Inseamna punte de penalizare si amenda care cred ca este mai mult de 120ron oricum. Mentionez ca nici unul din noi nu are martori (reali ) Ce este cel mai corect de facut?
  13. A trebuit sa stau sa citesc 125 de posturi stupide (inclusiv replay-ul meu) si tot nu am aflat nimic de starea motopolitistului. Se scrie mult si prost dar nu se transmite nimic obiectiv. De multe ori am zis ca renunt la forumuri de moto. BAAAA AICI E VORBA DE VIATA CUIVA SI VOI STATI SA FACETI KKATURI DE TEORII. De ce nu faceti teoriile astea in topicurile speciale pt. asa ceva. E ora cam tarzie si nu cred ca o sa ajung in noaptea asta la spital. Voi incerca sa vin cu detalii maine dimineata. (Vad oameni care intreaba de 2-3 zile de starea motopolitistului dar de facut nu au facut nimic. Doar trancaneala si impresii personale din umbra monitorului. RUSINE!). PS. Pot sa-mi iau si ban. Nu-mi pasa. Chiar daca sunt obosit nu cred ca-mi voi retrage cuvintele.
  14. Vad ca aceste statistici sunt facute de adevarati ezperti. Cilindreea conteaza pentru ei, restul fiind doar frectii de mofturi. Ma retrag si eu din discutia asta. Un ezpert moto citeaza ezperti statisticieni (subliniez ezpert si nu expert) GL
  15. Tot din spusele martorilor/cunostintelor, intradevar, se poate spune ca in general in manca popoul. Eu nu pot spune decat ca, bine ca nu a mai luat pe cineva dupa el. bogdan192@ Personal ma doare la bascheti de viteza. Puteai vedea la profil ce mobra am.
  16. Ia-o inainte ca eu nu ma grabesc. Interesant limbaj pe un post unde se vorbeste de morti. Cu siguranta Kymco Agility 50 are mult mai multi cai decat IQ-ul tau
  17. Vazusem pe undeva ca ar fi avut probleme la mana drapta. Cred ca trebuie luata in calcul si posibilitatea undei defectiuni tehnice cu imposibilitatea remedierii ei in timp util. Nu avem de unde sa stim daca a bagat sau nu mana in gaz in mod voluntar.
  18. O mica solutie... camera de filmat. Vreti schimbare? Uite ceva cu doua taisuri. Banuiesc ca o astfel de proba nu eta admisa legal. Cred ca ar trebui luptat pentru ea. Insa stau sa ma intreb... oare cati o vor purta? oare cati circula legal? Cu siguranta multi se vor autoincrimina . Dar oricum poate fi un "model" de adus la "moda"
  19. M-ai scutit de scris. E posibil ca referinta sa fie pentru "Un motociclist a fost surprins de radar circulând cu 142 de km pe oră pe o Âşosea din județul Arad."
  20. Poate unii chiar nu vor sa auda de B. Plus ca este o incalcare a drepturilor. Poti eventual mari varsta la 21:D sau (daca tot vrei sa o dam in din astea)... Alfabetul incepe cu A asa ca... pune-i pe viitorii conservari sa isi ia A-ul inainte de B sa vada cat de fragili sunt pe doua roti
  21. Gothik

    Yamaha Dragstar

    De pe la 90-100km/h te apleci usor peste rezervor. Cu grija sa nu faci poc
  22. Gothik

    Cablu ambreiaj

    Salut. Au la louise pe stoc kit de reparatie (ambreiaj+acceleratie+set pastile mecanice) la 24ron iar daca il comanzi este la oferta 13ron. Am avut nevoie pentru Dragstar. Mi-am luat 2xSet si o sa-mi mai comand 2-3, ca sa fie. Pastila mecanica este formata din vreo 10-15 piese pentru a asigura compatibilitatea cu majoritatea modelelor. Punga este transparenta si se gaseste atarnata in raft. Poti vedea daca contine ceea ce ai nevoie. Bafta.
×
×
  • Creează nouă...