valentino Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 are cineva honda ntv revere ? e un naked in V racit pe apa si diferential . ani 1994 , si piese de schimb daca stie cineva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) te intereseaza sa cumperi? sau? si nu prea cred ca avea rost sa faci 2 topicuri, este unul dedicat posesorilor chiar pe pagina 2 o gasesti! Editat Iulie 8, 2011 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 da as vrea sa cumpar . ceasurile , si ceva din fata de dupa far,. si un suport de la frina din fata 0741270924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gedan Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 salut, caut o sa de ntv, eventual cu partile laterate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 (editat) *Furca Completa HONDA DEAUVILLE 650 NTV650 [merge si pe modelul vechi] + GHIDON + DISCURI FRANA *Pret 200 euro furca,la pachet se negociaza CONTACT 0740.470.725 YM: LUCILUPASCU@YAHOO.COM Editat Septembrie 9, 2011 de EvO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 sa de revere modificata sariti voi cu un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 se vinde sau ce?....probabil la vre-o 50 lei la preturile care sunt acuma...poate ceva mai mult pt ca e tapitata bine.....hai pana in 100 lei si eu am o sa in plus acasa dar tapiteria pe ea e dusa asa ca daca vrea careva o dau moca numa sa vie la braila sa o ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 NTV Revere RC33 s-a fabricat din '88 pana in '92 dupa a urmat NTV650 RC33 dar nu prea le-a reusit (e supermanevrabila dar instabila pana la 80 la ora) ,a urmat NTV650 RC33A pana in '97 dupa care a urmat seria NT650V Deauville .......... Revere-le au telescop central cu reglaj mecanic ,vopsea buna ,NTV650 au telescoap central cu reglaje de tot felul si hidraulice (acelasi telescop e folosit si la BMW F650 ) ghidon dintr-o bucata dar calitatea vopselei e slaba ;la seria RC33A motorul a pierdut 6CP pt a se incadra in norme de poluare ,toba finala e mai lunga ,ghidonul si telescopul central e acelasi cu NTV650 dar telescoapele fata au fost modificate la interior (diametrul exterior tot de 41 e) , unghiul furcii e altul si vopseaua e rezistenta. Primele Deauville-uri tot NTV650 s-au numit dar difera fata si rotile . Indicativul e RC47 ,deci si producatorul zice ca e alta motocicleta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mladin Ghorghe Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 La 09.10.2011 la 13:42, FlorinSg a spus: se vinde sau ce?....probabil la vre-o 50 lei la preturile care sunt acuma...poate ceva mai mult pt ca e tapitata bine.....hai pana in 100 lei si eu am o sa in plus acasa dar tapiteria pe ea e dusa asa ca daca vrea careva o dau moca numa sa vie la braila sa o ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mladin Ghorghe Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 La 09.10.2011 la 13:42, FlorinSg a spus: se vinde sau ce?....probabil la vre-o 50 lei la preturile care sunt acuma...poate ceva mai mult pt ca e tapitata bine.....hai pana in 100 lei si eu am o sa in plus acasa dar tapiteria pe ea e dusa asa ca daca vrea careva o dau moca numa sa vie la braila sa o ia As vrea șaua dacă poți să mi-o dai contra cost îți trimit nr. 0733050889 Ghiță Te rog sună-mă sau dă-mi nr de tel.sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CZ 75 Postat Iunie 14, 2023 Share Postat Iunie 14, 2023 Salut, exista compatibilati la piese intre Deauvile si NTV ? Gen motor, grup, se pot monta de pe un cadru pe celalalt ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate