Jump to content

mottofreee

Membru
 • Content Count

  490
 • Joined

 • Last visited

About mottofreee

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Yahoo
  mottofreee@yahoo.com
 • Skype
  mottofreee

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj Napoca
 • Carnet moto din
  '94
 • Motocicleta
  Honda NTV650
 • Numar Moto
  CJ
 • Club
  O cauza pierduta

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mobra,Carpati ,Simson,YamahaXT250,YamahaXT350,YamahaXS360,HondaVT250,IJ350,HondaNTV650'94,HondaNTV650'97
 • Interests
  alte:electronica,mecanica,calculatoare

Recent Profile Visitors

682 profile views
 1. Cum spui ,scuterul e scuter si nasol -ai toate responsabilitatile ca la motor in schimb nu ai acelasi feeling - personal unlima data am vrut sa ma dau jos ... in mers . Pe de alta parte am mers in urma unui XT660 cu tobe ranguite si seara aveam capul varza ; auzeam clar si tare tobele de la 50 m in urma lui la 80km/h . Apropo de tobe ,alea 'sport' chinezesti si ieftine sunt niste tuburi goale asa ca cel din spate incaseaza toate bubuiturile motorului .
 2. Daca a prins aer in pompa de ABS cam trebuie sa te duci la un service ,ceva care are diagnozer pt deschiderea comandata a supapelor din pompa de ABS .
 3. Trebuie sa ai inscris cu limitarea ca altfel dosarul penal e pe vine si in funtie de judecator poti avea si un pat pregatit .E mai usor sa faca un dosar penal si sa te frece 2 ani cu declaratii decat sa iasa pe teren pe frig ,ploaie,zapada,arsita ca in birou e numai bine si nici de ploat nu ploua . Service-ul trebuie sa fie pe lista RAR ca autorizat pt L3e , poate fi autorizat pt alte categorii de modificari .
 4. Concediu in weekend?! La intrunire nu cred ca am sa vin cu motorul iar cu masina nu se face desi saptamanal trec pe langa camping .
 5. Cam foarte devreme anuntul .Pana la anul in primavara se uita daca e luat in considerare acum .
 6. mottofreee

  ITP moto Cluj

  Pe Campina am facut si ultimele .
 7. O problema cu F12 @50 . Nu da scanteie de nici o culoare ,pe masurate senzorul de pick-up e de 162 ohmi iar cartea da 100 ...140ohmi . cine are un senzor sau de unde se poate cumpara (Cluj Napoca) ?
 8. Acum vad asta (vineri 14:17) , data evenimentullui ? Probabilitate foarte mare sa fie 6 aprilie dar poate fi numai data de inceput a campaniei si cred asta pt ca e mentiomat clar ca totul e final dar nu prea (traiasca Caragiale!) . In trafic mai sunt si biciclisti (a doua cauza de accident dupa pietoni) si mai nou si trotinetisti .
 9. Teapa de la urmasii ciobanului Bucur am luat si eu . Este o vorba cu padurea si uscaturile dar prin partile alea exceptia o face lemnul verde . Acum e de asteptat sa sara la gat admini de prin acele locuri .
 10. Ca e dubios din anumit punct de vedere ca cineva sa se intereseze de proprietarul unei motociclete din alt judet . Dupa ,am adresat o cerere catre VladVlad sa povesteasca cu cel care poate da relati mai pe larg pe mesageria privata . einstein1984 ,de fapt anuntul e eronat ca e 2014 (a picat un 1 la tipar) si de atunci (2014) motocicleta a mers si cu spatele ...Pana sa o vanda facut inconjorul lumii pe CBR si asa ca 89.884 Km e plauzibil . Inca in Romania modificarea kilometrajului nu e infractiune directa - poti afla kilometrajul la data intrarii in tara dar trebuie sa cumper
 11. Suna a vant de razbunare asta... Brasov cu numar de Bucuresti ,dar e numai o parere . Cum nu stiu contextul mai multe nu pot sa zic si nici nu zic pt ca nu e ok . VladVlad lumina dar numai gasitorului pe mesagerie .
 12. Silver Arrow - cu conserva asa am facut (ITP la RAR in ianuarie 2019 ) si cum motocicleta e autovehicul credeam ca e acelasi lucru . Dl Goe are dreptate cand afirma ca e nevoie sa fie duse pe sus - legal asa e ca de te 'opreste' e de belea -ceva cu circularea pe drumul public vara verificare tehnica valabila ,mai exact scrie pe PV . Revenind - de clientii care dupa test ofera e cum e dar de clientii care ofera -10% la telefon dupa ce vad niste poze ce zici? Mai ales ca in anunt nu e mentionat nicaieri negociabil ... Pe cei care platesc mai tarziu lasa o suma garantie s
 13. Autovehiculele mai vechi de 12 ani la care a EXPIRAT verificarea tehnica trebuie sa se prezinte la RAR pt urmatoarea . Prevederea a intrat de anul trecut ... desigur ,motocicleta e motocicleta si nu autovehicul -a nu se confunda autovehicul cu automobil ;in plus discutam de motociclete nu de masini . Poate nu se aplica si la mobre de cand cu Tariceanu . @Silver Arrow Stiu ca sunt mai multe criterii -un prieten are colectie . Modelul meu a incetat fabricatia in '96 ,exemplarele sunt '93(RC33) si '95(RC33A) fabricatie .Honda NTV e rara ,in Cluj erau doua in circulatie acum 5 ani
 14. Statul e vanzatorul . Curiozitatea strica la frumusete domnul Goe .
 15. Ai dreptate ,impozitul e 50 lei sau mai putin dar ma refeream si la celelalte taxe care le-am asimilat impozitului + cheltuieli de punere in functiune . Impozitele sunt la zi iar pe ultimul set de cauciucuri am dat 190 euro si am umblat cu el 6 000km . La RAR trebuie mers pt verificarea tehnica - stiu ca legea acum prevede ITP la RAR pt cele de peste 12 ani . Superbecul da sfaturi de epave si nu e cazul ,asa ca vorbesc vocile nu el . Tocmai am aflat ca daca trec 30 ani de la data fabricatiei devin vehicule istorice si capata alta valoare .
×
×
 • Create New...