cristtt5 Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Salutare, Am achizitionat de curand un Suzuki XF 650 si mi se pare... fapt confirmat si de un prieten de-al meu care are un DRZ400... ca amortizoarele pe fata sunt foarte moi. NU stiu daca asa trebuie sa fie la modelul acesta dar am inteles ca se poate schimba uleiul din ele. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Da, se schimba uleiul si recomandat simeringurile pentru ulei macar, daca cele pentru praf sunt in stare buna. Pentru restul detaliilor, cel mai indicat este sa casti ochii in manualul de service al motocicletei tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Iulie 10, 2011 Autor Share Postat Iulie 10, 2011 Da, se schimba uleiul si recomandat simeringurile pentru ulei macar, daca cele pentru praf sunt in stare buna. Pentru restul detaliilor, cel mai indicat este sa casti ochii in manualul de service al motocicletei tale. Merci Andry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate