rdarogeorges Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) Salut, Ma intereseaza daca stiti cumva care este starea drumului judetean DJ731. Curtea de Arges - Valea Faurului - Corbi - Lacul de acumulare Raul Doamnei. Pe google maps apare ca urca foarte apropae de Vf. Moldoveanu si as vrea sa dau o tura pana acolo. Este practicabil drumul ? George Editat Iulie 11, 2011 de rdarogeorges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Salut, Ma intereseaza daca stiti cumva care este starea drumului judetean DJ731. Curtea de Arges - Valea Faurului - Corbi - Lacul de acumulare Raul Doamnei. Pe google maps apare ca urca foarte apropae de Vf. Moldoveanu si as vrea sa dau o tura pana acolo. Este practicabil drumul ? George cu ce vrei sa urci?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdarogeorges Postat Iulie 11, 2011 Autor Share Postat Iulie 11, 2011 cu ce vrei sa urci?? Pai dupa ce vad ce optiuni am apoi o sa ma decid. In principiu cu motoreta ar fi ideal (desi cu ce am acu,zx6r, sunt sanse minime). Cu un transalp daca gasesc unul de cumparat vara asta. Masina Logan, daca nu Duster, daca nu Pajero. Dar cum ziceam DEPINDE. In principiu ma intereseaza starea drumului si daca se poate/cu ce se poiate practica acel drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Pai dupa ce vad ce optiuni am apoi o sa ma decid. In principiu cu motoreta ar fi ideal (desi cu ce am acu,zx6r, sunt sanse minime). Cu un transalp daca gasesc unul de cumparat vara asta. Masina Logan, daca nu Duster, daca nu Pajero. Dar cum ziceam DEPINDE. In principiu ma intereseaza starea drumului si daca se poate/cu ce se poiate practica acel drum. cu ninja... in nici un caz, cu TA merge, la fel cu duster.. loganul iara nu il vad urcand. oricum, ultima parte se face pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdarogeorges Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 Deci sa inteleg ca e drum forestier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) Deci sa inteleg ca e drum forestier? Pana la Slatina e asfalt (cu unele zone scurte, afectate de alunecari de teren, unde asfaltul e dus). De-acolo e macadam bun pe cativa km, pana incepe sa se ingusteze valea. Apoi, pana la baraj e forestier bun, daca e uscat. De la baraj, spre stanga drumul continua pe Valea Rea si apar sleauri. Pana la baraj poti ajunge cu grija si cu o motocicleta de strada sau cruiser, dar nu cred ca o motocicleta sport ar face fata. Daca vrei sa mergi pana la capatul drumului, unde am inteles ca e o stana si se intra in gol alpin (de-aici incepe un traseu de picior pana pe Vf. Moldoveanu), e recomandat minim un enduro-touring. Cauta "Valea Rea" pe sectiunea "Imagini din calatoriile pe doua roti" si poti afla mai multe. Editat Iulie 12, 2011 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdarogeorges Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 Pana la Slatina e asfalt (cu unele zone scurte, afectate de alunecari de teren, unde asfaltul e dus). De-acolo e macadam bun pe cativa km, pana incepe sa se ingusteze valea. Apoi, pana la baraj e forestier bun, daca e uscat. De la baraj, spre stanga drumul continua pe Valea Rea si apar sleauri. Pana la baraj poti ajunge cu grija si cu o motocicleta de strada sau cruiser, dar nu cred ca o motocicleta sport ar face fata. Daca vrei sa mergi pana la capatul drumului, unde am inteles ca e o stana si se intra in gol alpin (de-aici incepe un traseu de picior pana pe Vf. Moldoveanu), e recomandat minim un enduro-touring. Cauta "Valea Rea" pe sectiunea "Imagini din calatoriile pe doua roti" si poti afla mai multe. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Pe uscat te duci pe forestierul ala pe vale pana la capat cu orice fara mare stres. De unde se termina drumul poti urca pe Moldoveanu in 3-4 ore.Uite exemplu de mostra: http://lutzifer.transalp.ro/?s=moldoveanu&submit=Go Vei vedea in poze vfr 750 dus pana acolo,desi nu era complet uscat drumul. Daca vrei la gol alpin trebuie sa faci stanga la o bifurcatie aproape dupa iesirea din Slatina si te duci pana pe Malita. Nu am fost pe acolo inca,dar nu as incerca cu vitezana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) Pe uscat te duci pe forestierul ala pe vale pana la capat cu orice fara mare stres. De unde se termina drumul poti urca pe Moldoveanu in 3-4 ore.Uite exemplu de mostra: http://lutzifer.transalp.ro/?s=moldoveanu&submit=Go Vei vedea in poze vfr 750 dus pana acolo,desi nu era complet uscat drumul. Daca vrei la gol alpin trebuie sa faci stanga la o bifurcatie aproape dupa iesirea din Slatina si te duci pana pe Malita. Nu am fost pe acolo inca,dar nu as incerca cu vitezana. Editat Iulie 12, 2011 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate