eti_radu Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 propuneri traseu 2 zile ori Joi si Vineri(care are liber) ori Sambata si Duminica 1.Bucuresti-Pitesti-Valcea-Cluj-Oradea cu intoarcere Oradea-Deva-Sibiu-Brasov-Bucuresti 2.Bucuresti-Craiova-Drobeta TS- Herculane-Timisoara cu intoarcere Timisoara-Arad-Deva-Sibiu-Valcea-Pitesti-Bucuresti 3.Bucuresti-Hunedoara (pe orice varianta de drum) cu vizita la Castelul Corvinestilor- super castel. 4.Orice alta varianta pe care o propuneti numa sa fie de 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Hai ca s-a rezolvat cu motorul. A venit bmw-ul. Asa ca... Pentru weekend-ul asta ma gandeam sa-i fac o vizita lui Zoly la Petrosani, sa ne dam un pic pe oarecari coclauri, abundenti in zona. E aproape de Hunedoare si castel... Doar ca nu sunt absolut sigur. Nu stiu exact cum stau cu timpul. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 eu nu mai pot sa vin decat daca rezolv pana atunci cu garnitura capac de la unul din cilindrii...da ulei destul pe afara si nu am gasit inca una....mi e cam aiurea sa plec cu uleiu dupa mine la drum.... sa vedem cat dureaza pana o aduc din afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Se poate face din carton de dosar... cel putzin provizoriu tzine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate