ankara16 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Sunt cam nou pe aici si vreau sa va intreb ceva ... vreau sa-mi cumpar un scuter pana in 600 euro, dar sunt cam varza pentru ca nu ma stiu ... mi-am facut o lista cu vreo 5 scutere si nu stiu ce sa aleg , lista ar fi cam asa : Aprilia sr 50 Peugeot Jetforce Malaguti f12 Piaggio mc2 sau mc3 Piaggio Liberty toate pe carburator sa fie , daca vreti mai multe detalii spuneti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Player17 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Primele 3 sunt foarte bune si arata si foarte frumos( SR 50, Jetforce, F12 ) , ai putea sa incerci si Yamaha Aerox , cu putin noroc gasesti unu frumusel in bani aia. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 cam asa iti spun si eu: uita-te dupa un Yamaha Aerox, daca nu Aprilia si Peugeot sunt scutere f bune. mai este si Gilera Runner, are motor de Piaggio. bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankara16 Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 cam asa iti spun si eu: uita-te dupa un Yamaha Aerox, daca nu Aprilia si Peugeot sunt scutere f bune. mai este si Gilera Runner, are motor de Piaggio. bft nu stiu ce sa zic , m-ar tenta sa-mi iau un aprilia sr 50 .. am fost acum 3 zile pe unul si mi-a placut cum mergea si na piesele am auzit ca sunt si ieftine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Aprilia sr50 sau Aerox. Gasesti piese, elemente de tunning, etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 frate, Aprilia Scarabeo are roti pe 16 si de nu fuge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iuli_90 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Uita de Peugeot, piesele de schimb sunt foarte scumpe, comparativ cu celelalte firme. Cat despre Aerox, go for it ! Doar ca eu, cand am vrut sa-mi cumpar unul, n-am gasit nimic in stare buna la banii aia. Poate tu ai mai mult noroc. MC2, MC3, iarasi imi plac la nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankara16 Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 La astea 3 o sa ma indrept ... aprilia sr 50, yamaha aerox, sau piaggio mc3 ... Va multumesc pentru ca mi-ati raspuns, salutari cu farul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 uite si de un f15 :X ca piesele de malaguti is ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate