geza.benedekfi Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 GRAHAM JARVIS a ajuns... Felicitări !!! ...și Mani... Trebuie să apară și Ervin - nu are frână spate de la CkeckPoint... FELICITĂRI TUTUROR !!! ...și a sosit Âşi Ervin-Zsolt... FELICITĂRI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 super pozele. jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Felicitari baietilor si fetelor ce au participat la romaniacs merita cite o si cit vor ei. Si multumim si baietilor ce neau tinut la curent cu stirile,pozele si filmele oferite. Deabea asteptam sa termin serviciul sa intru pe net sa vad ce sa mai intimplat si care pe ce loc mai sunt. Miltumim tuturor urmatorul concurs enduro 19-21 august 2011 detalii www transilvania challenge.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 Inca un album de poze cu ce am prins ieri in ultima zi de concurs: POZE: Red Bull Romaniacs 2011 - Day 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 oaii ce poza i-ai tras lui daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Felicitari pentru toti ! Am si eu o dedicatie speciala pentru Sorina Mai am una destul de reusita despre metodele de trecere peste pietre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 Pentru riderii cu care nu am apucat sa vorbesc aseara la party, am pus inca odata filmul cu prezentarea cartii personalizate care am facuto anii trecuti si care sper ca o sa o fac si anul asta. PERSONALIZED Romaniacs 2011 Photobooks aici sunt pozele din cartea de anii trecuti. Pt detalii PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Multumim pentru poze si filme Ovidiu! Ne-am intors si noi aseara. A fost o super experienta! Am reusit sa terminam destul de veseli fiecare zi. In ultima zi a fost mai greu - ni se cam terminasera bateriile si faceam tot felul de prostii. Dar la petrecere ne-am revenit repede Multumiri pt: - Andrei care s-a mobilizat exemplar si a dat totul. Nu e usor sa termini Romaniacs dupa un an si jumatate de enduro. - AMCKart Racing Team si Dunlop pentru suport - Motoland (Romeo Duicu & team) pentru asistenta tehnica impecabila Evenimentul este impecabil din prima zi pana in ultima si il recomand oricarui endurist. Cu un partener de echipa bun, o motocicleta potrivita (usoara ) si cu hotarare se poate face Noi am plecat de-acolo cu gandul la evenimentul de la anul. La anu' o sa venim mai bine pregatiti fizic si o sa incercam sa mergem si putin mai repede. RESPECT maxim pentru Andrea si Sorina - s-au descurcat excelent pe trasee unde multi baieti s-ar fi chinuit tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) Inca un film din ultima zi a concursului, am scris si numele riderilor care apar in el, sunt doar cativa pt ca am lasat filmarea intreaga, nu am taiat nimic. Riderii au ajuns in ordinea : Stepanenko Sergey, Jarvis Graham, Birch Chris, , Lettenbichler Andreas, Chandler Guy, Tara Ioan, Volný Martin, Harpa Paul Cristian, Kunert Tommy, Bolton Paul Red Bull Romaniacs 2011 - Day 4 (Part #1) PS. cu placere Ionut si felicitari Editat Iulie 22, 2011 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Bravo baieti !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Ionut ....tot respectu baieti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate