SyDemon Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Constanta M'am nimerit in trafic acum vre'o 2 ore pe bd. Lapusneanu (intre Dacia si Icil) si in dreptul la (nu stiu ce scoala e aia) pe trecerea de pietoni .. un motociclist facuse buf intr'un Peugeot rosu. Politia la fata locului, un baiat cu casca in mana (o fi fost motociclistul in cauza!?) misuna si el pe acolo .. pagube materiale si de o parte si de alta insa fara sange. Daca mai aveti detalii.. Editat Iulie 18, 2011 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 La cat pariu ca e neacordare de prioritate din parte pejosului? Si ca la volan era o pixda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 18, 2011 Autor Share Postat Iulie 18, 2011 Parea mai degraba ca motociclistul n'a pastrat distanta de siguranta si s'a proptit in partbagaju pejosului . Dar nu m'ar mira sa fi fost vre'o duduie la volan pe care a desteptat'o Dzeu fix la 1m inaintea trecerii de pietoni si a infundat pedala de frana ca sa nu dea peste oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Cel mai plauzibil. Era sa o patesc si eu azi in Ghencea, unde sunt treceri de pietoni c.acalau Maria Ta. Partea naspa ca eu era sa intru in 385 M-am oprit la mm. Bine ca biker-ul e intreg, permisul nu i-l ia, iar mobra se repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate