uzzy00 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 salutare..am si eu o mica intrebare ..se poate pune un motor de 125 pe un scuter de 50 cc ..este un piaggio energy ...si daca se poate pune necesita modificari ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) Recomndarea mea sincera este sa incerci sa pui un motor de 600cc, s-ar putea ca senzatiile oferite sa fie de vis on-topic : trebuie sa-ti iei si permis daca schimbi motorul P.S. : daca vrei sa vezi ce a patit altul ca tine : http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20071226114015AADhSIA Sper ca am fost de ajutor Editat Iulie 25, 2011 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) salutare..am si eu o mica intrebare ..se poate pune un motor de 125 pe un scuter de 50 cc ..este un piaggio energy ...si daca se poate pune necesita modificari ? multumesc frane ventilate cu disc , da' mai bine stai pe curu' tau ... tu vrei sa mergi 130 kmh fara permis sau ce? sincer nu as vrea sa imi apari pe capota masinii Editat Iulie 25, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate