alexutzzzg Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 fratilor pana la urma cine pleaca si la ce ora, m-as baga si eu dar unde gasesc cazare si cum dau de voi , deci va astept sa imi raspundeti si mie la cele doua intrebari gata a plecat toata lumea? nu a plecat nimeni... eu unul ma inncecasem intr-o sticla de bere... Plecarea e, in caz de vreme buna, la ora 7. Intalnirea, la MOL, intrara pe A2. cazarea, mama ma-sii... eu pentru orice eventualitate, imi iau cu mine un cort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Baieti pana la urma vad ca plecati la 7. Eu nu cred ca ma voi trezi atat de devreme. Lasati si voi un nr de telefon sau stabiliti un loc de adunare in Saturn sau Venus. In cazul in care sunt matinal si la 8(la 7 e imposibil pt mn) intru pe A2 dupa ce motociclete sa ma uit pe drum? Voi cu ce veniti? Am inteles ca e vb de zx9,cb500 atlceva? O sa merg mai repid si fara opriri, cred ca o sa va prind din urma sau o sa ajungem in Saturn in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 Baieti pana la urma vad ca plecati la 7. Eu nu cred ca ma voi trezi atat de devreme. Lasati si voi un nr de telefon sau stabiliti un loc de adunare in Saturn sau Venus. In cazul in care sunt matinal si la 8(la 7 e imposibil pt mn) intru pe A2 dupa ce motociclete sa ma uit pe drum? Voi cu ce veniti? Am inteles ca e vb de zx9,cb500 atlceva? O sa merg mai repid si fara opriri, cred ca o sa va prind din urma sau o sa ajungem in Saturn in acelasi timp 0722.978.558 - Alex - ZX9R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 pfff .. ce vorbesti domne? eu am plecat de vineri noapte .. pe la vreo 1jumate am reusit sa ies din bucuresti .. foarte aglomerat a fost si noaptea .. si a plouat .. mama mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat August 1, 2011 Autor Share Postat August 1, 2011 Gata cu Liberty Parade si cu marea pt week-end-ul asta. Am avut noroc. Nu a plouat, vremea a fost buna, am mancat / baut, baie, plaja, liberty parade, cazare la Jupiter -> camping zodiac -> 27 lei/pers/zi; plimbari -> Costinesti, Eforie Nord, Mamaia -> plaja, baie, mancare buna... Cam scumpa benzina M-a costat vreo 250 de lei, chiar mai bine... De la un consum de 6% la dus, cu vant din spate, am urcat la aproape 8% la intoarcere cu vant puternic din fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate