etarulescu Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Las comentariile in seama voastra............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Foarte frumos..cate motoare au fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Foarte frumos..cate motoare au fost? Foarte frumos, dar unde se ține mai exact, aÂş merge Âşi eu, probabil Âşi alții ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 expozitia este in incinta Carrefoure.e pana maine inclusiv din ce am auzit.chiar nu ma asteptam la asa ceva am fost azi la focsani si le-am vazut.superbe.le gasiti in Carrefour Focsani pana pe 4 august. in poza 2,in planul secund,asa se transportau infractorii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 expozitia este in incinta Carrefoure.e pana maine inclusiv din ce am auzit.chiar nu ma asteptam la asa ceva am fost azi la focsani si le-am vazut.superbe.le gasiti in Carrefour Focsani pana pe 4 august. in poza 2,in planul secund,asa se transportau infractorii ? Am fost si eu.Pot sa spun ca asa ceva (o expozitie de HD si Indian,istorice) poti prinde o singura data in viata.Merita vazute.Mai ales cei care sunt interesati de detalii tehnice de constructie a vechilor motoare HD; Expozitia pleaca la Sibiu .Din 8 august le puteti vedea acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_rosu5 Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 pe la cluj nu trece? oricum,faine motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate