Sari la conținut

matti_dragomir

Membru
  • Număr conținut

    204
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani

Vizitatori Recenți Profil

882 citiri profil

matti_dragomir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare, aș dori să restaurez tobele de la un jupiter 3 și nu știu care ar fi cea mai ok variantă (calitate/preț). Am căutat în ultimii ani să cumpăr 2 tobe și se pare că nu există pe nicăieri (am găsit doar second hand). În acest moment am pe moto tobe chinezești de la gașpar și arată cât de cât decent (mici imperfectiuni), dar se aud foarte naspa, un sunet metalic puternic, incomparabil cu sunetul tobelor original (plus că ele sunt de jupiter4/5, deci nu modelul original pentru jupiter 3). O variantă care arată foarte bine este disponibilă pe un site polonez, prețul fiind decent pentru calitatea care se vede în poze (probabil ceva peste 300 de euro cu transport). În legătură cu aceste tobe, iarăși pot spune că nu sunt modelul original și nu știu cum se aud. De aceea, înainte de a le cumpăra pe cele de la polonezi, aș încerca să aflu dacă aș putea să le restaurez pe ale mele. Am căutat servicii pe net, dar ori nu răspund, ori nu se bagă ori cer sume prea mari (gen 1000 euro). Trimit atașat câteva foto să vă faceți o idee de starea lor și poate aveti sfaturi în privința restaurării precum care ar fi cea mai ok variantă de a umple îndoiturile astfel încât să fie apoi șlefuite pentru a fi în final un finisaj fain. Anumite lucrări aș putea să le fac și eu în regim DIY (gen sablare), poate chiar sudură sau umplere îndoituri cu ceva (dacă e posibil).
  2. Mulțumesc pt info! Am și întrerupătorul fără buton de claxon însă și la el e aceeași problemă, are acel slot/picioruș acoperit, exact ca și cel din poză. Posibil să am două variante diferite de întrerupător de lumini La soluția propusă de tine m-am gândit și eu, însă dacă releul are în permanență alimentare + și - , el funcționează tot timpul, sau numai în momentul în care are ”consumator” adică când comut semnalizarea stânga sau dreapta?
  3. Bună ziua, vreau să montez semnalizarea la un jupiter 3 și nu prea îmi dau seama cum. Am un releu de semnalizare precum cel din poza atașată. L-am testat și funcționează: firul roșu +, cel gri - iar cel roz dă semnalul intermitent de semnalizare, până aici totul ok. Problema e că nu știu cum să fac transferul către becuri, mai exact cu știu cum să leg firele la întrerupătorul din pozele atașate...
  4. Mie îmi e frică că nu am montat cama cum trebuie, după cum spuneam, nu are un loc anume în care sa intre astfel încât să mă asigur că e pe poziție cu rotorul/ambielajul. Sunt 2 șănțulețe pe camă, aceleași forme găsindu-se și pe rotor, ar trebui să intre cama pe acele 2 șănțulețe sau doar să fie aliniată cu ele?
  5. E un generator nou, probabil chinezărie. Motocicleta a fost demontată complet și aș vrea să știu cărui cilindru corespunde platina din stânga și cărui cilindru corespunde platina din dreapta. Legat de cană, e un semn cu 2 șanțuri mici acolo,dar nu pare să intre cama pe șanțurile ălea.. poate nu înțeleg eu cum... De aceea intreb
  6. Ca să nu deschid un nou topic, întreb aici: la Jupiter 3, platinile cum corespund cilindrilor? Și altă dilemă: cama are o poziție anume, că eu nu îmi dau seama? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
  7. Bună ziua, caut un diferențial pentru un triciclu muravey. Am impresia că diferă de modelul mai nou de tula, așa că pun o poză cu utilajul în cauză. Mulțumesc !
  8. Nu făceam referire la aprinderea din poze că ar fi chinezească ci la ce e disponibil pe piață acum (diferită de cea din poze). 0744472055 Gașpar
  9. Salut, felicitări pentru achiziție. Aprindere electronică ”rusească” (probabil e chinezească la origine) poți cumpăra de la Gașpar. Mai ușor de montat, instrucțiuni și ceva feedback pozitiv pe net ar fi o aprindere GOTRONIC. Ambele varianta sunt undeva în jur de 200 lei. Succes !
  10. K65 sau k68 PEKAR de la mama lui din rusia și merge fără probleme. Atenție la copiile chinezești!
  11. Cotaru, e o chestie sentimentală, nu o vreau decât pentru pentru că o vreau .
  12. Ok, mulțumesc de sfaturi! E mult prea complicat pentru a se justificat prețul cerut de vânzător! Cred că voi deschide un topic aici pentru a găsi un jupiter 3!
  13. Se plătește impozit 6% plus TVA? Ăstea sunt taxele vamale? Valoarea achiziției trebuie cumva adusă la zi sau se calculează valoarea de pe factură?
×
×
  • Creează nouă...