asdfghjk Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 ne-am adunat azi cu gandul sa mergem sa dam buna ziua celor de la bmw camp. astia cu meteo ne-au speriat nitel dar a fost alarma falsa. drumul a fost foarte misto, mai ales in harghita, peisaj deosebit de frumos. am ajuns la locul cu pricina, un camping curat si bine intretinut. din pacate nu prea era lume, iar de mancat era un singur fel, ceva ciolan cu cartofi, cum se vede in poza, nici bun nici rau. ma rog, ne-am potolit foamea. eu si knox (adi) am stat vreo ora-doua si am luat-o din loc de data asta prin tusnad. cam asta a fost plimbarea de azi. restul au mai ramas. [/url] nu stiu care e limita de atasat poze, vad ca uneori ii vin dracii <p style="margin: 0px; text-indent: 0px; -qt-block-indent: 0;"><p style="margin: 0px; text-indent: 0px; -qt-block-indent: 0;"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 poze si de la mine http://s1177.photobucket.com/albums/x348/k_gabriela/BMW%20Camp%202011/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 31, 2011 Admin Share Postat Iulie 31, 2011 Eu am venit de vineri si am plecat sambata.. Noaptea de vineri, cind s-a stat pina la ora 4 in jurul focului de tabara, la cantece de chitara, a fost crem de la creme.. Oameni de calitate..mi-a placut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate