Lutzifer Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Detalii pe Blog! Vineri dimineata la ora 9:00 am plecat din Arad spre Intalnirea anuala a TransALPistilor. Este deja la al 4-lea an in care se tine. Ruta pana la Rachitele din M-tii Apuseni, Jud. Cluj a fost dupa multe negocieri cu restul participantilor (Atti, Paul cu Patri si Titi (Vest) ) pe Arad – Oradea – Huedin – Rachitele. Dupa cum spuneam am plecat din Arad 4 motoare, 3 TransALPuri si un Pegaso. Pe Arad – Oradea zeci de semafoare, mers incet si enervant… dar macar am scapat de ploaie. Din Oradea a fost drumul ceva mai ok calitativ, dar foarte aglomerat. Dupa cateva pauze scurte de pishu, ceva de bagat la maț, ajungem in Huedin in jurul orei 14:00, pana unde am facut 212 km. SlideShow PART 1! In Huiedin am si alimentat, fiind ultima benzinarie din zona spre Rachitele. Spre surprinderea tuturor am scos toti un consum foarte bun. Cu toate ca ma asteptam la un consum de oras, undeva la 5,4 – 5,6 L la 100/km , am scos un consum de 4,3%. Nici bine nu am plecat din benzinarie, a inceput sa picure si am fost nevoiti sa ne echipam de ploaie. Odata inceputa ploaia nu s-a mai oprit. A picurat mai mult, de cat plouat… dar a fost de ajuns sa ne strice buna dizpozitie si sa se faca noroaie. In jurul ore 15:00 am ajuns la locul de intalnire a TransALPistilor. Mai exact din Rachitele se face dreapta spre cascada Valul Miresii … nu se ajunge chiar pana colo, e la 4 km din Rachitele Cabana Susman unde s-a organizat intalnirea. Ne-am pus corturile pe ploaie, am vorbit putin cu lumea pe acolo si somn ca altceva nu prea era de facut. Seara am stat la foc de tabara, am spus bancuri si cam asta a fost ziua de Vineri. Sambata ne-am trezit de dimineata cu speranta ca poate o fi vreme mai buna si plecam la plimbare prin zona. Din pacate sambata cea mai mare parte a zilei a plouat. Ne-am jucat ping-pong, am mai povestit cu TransALPistii si dupamasa somn. Cand ne-am trezit, pe la ora 18:00 am plecat putin la plimbare in cautare de semnal. Am fost pana in Rachitele dar acolo nu era semnal asa ca am luat-o pe un drum plin cu noroi pe deal in sus. Ajunsi in varf am dat de semnal la Vodafone. Am sunat acasa, familie, prieteni, prietene cine pe cine a putut si am coborat de pe dealul noroios. SlideShow PART 2! Astept o postare sa pot pune continuarea... nu ma lasa sa pun mai multe Slide-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 baga si restu bertygrills Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 baga si restu bertygrills De aici am facut o plimbare pana la cascada Valul Miresii, am facut cateva poze si am continuat pe acel drum sperand ca ajungem la un peisaj fain cu ceva pietre albe sau ceva de genu Fiind drum rau, cu multe pitre si noroaie mari dupa cativa km am renuntat si ne-am intors la corturi. Am mai asteptat cam o ora buna si a fost gata Gulasul. Am mancat bine si ne-am pus la somn. Duminica dimineata ne-am trezit pe un cer frumos si mult soare. Profitand de momentele frumoase insorite ne-am pus sa facem bagajele, sa adunam cortul. In mai putin de o ora vremea s-a stricat si a inceput ploaia. Atunci ne-am luat si am plecat la drum spre casa. SlideShow PART 3! Nu am fost foarte hotarati pe unde sa fie ruta de intoarcere. Am avut de ales intre a iesi la Scarisoara langa Arieseni sau la Pietroasa prin Padis. Pana la urma am ales Padisul cu iesire la Pietroasa pentru ca ploua destul de tare, era noroi mult si era si varianta mai simpla, scurta. Cu ocazia asta ne-am intalnit si cu Calin care era prin Padis de vreo 9 zile. Din Pietroasa am luat-o pe Varfurile – Gurahont – Ineu – Siria – Arad. Ne-a plouat aproape pana acasa, am ajuns la ora 18:00. Eu cu Atti m-am bagat la spalatorie cu motoarele fiind pline de noroi si nisip. SlideShow PART 4! In afara de vremea urata mie mi-a placut. A fost frumoasa locatia, zona, pana la urma si drumul a fost interesant in felul lui. Asta a fost! The End … Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 A I C I sunt mai multe poze, merci Andry ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Bravo baieti, frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Mai, voi v-ati dus sa-l asteptati pe Boc la cotitura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 6, 2011 Autor Share Postat August 6, 2011 Mai, voi v-ati dus sa-l asteptati pe Boc la cotitura.... (nu ție, la Boc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Fain! Pacat ca a plouat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate