Horatiuv Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Scrieti si voi parerile voastre despre ele si ce modificari ati facut la ele. Malaguti_Madison_250_Service_Manual_www.manualedereparatie.info.zipMalaguti_Madison_180_200_Service_Manual_www.manualedereparatie.info.zipMalaguti_Madison_125_150_Service_Manual_www.manualedereparatie.info.zipManuale service 125-150Malaguti_Madison_125_150_Service_Manual_www.manualedereparatie.info.zip. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) ......aaaa, p-aci nu mai scrie nimeni ??? » Post actualizat in 17 Jun 2014 11:35 posesori de Madison scrieti-va opiniile,parerile,plusurile si minusurile maxiurilor voastre! Editat Iunie 17, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Priboi Aurel Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Buna ziua tuturor , si cu scuzele de rigoare indraznesc a va arata o mica problema intampinata si nerezolvata pana acum , deci sunt posesorul unui malaguti madison k400 din 2002 si ieri am vrut sa fac schimbul uleiului am dat jos uleiul si am aruncat si filtrul cand ma m dus la magazin stupoare nu stie nimeni ce tip de filtru de ulei a fost ca cica cele de 400 sunt pre japonia si nu au lista am umblat la 4 magazine cu acelas rezultat , va rog daca cineva stie ce fel de filtru se potriveste sau un cod daca cineva a mai schimbat va rog lasati mi si mie un mesaj ca sunt disperat ,,,multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 ....de la MALOSSI cod filtru vm0313380 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 daca nu gasesti pt MADISON cere de Burgman 400 K3,au acelasi cod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Si inca un sfat bun , nu te apuca sa demontezi si apoi mergi sa cumperi piesele , mergi cumpara .. Verifica sa fie ce ti trebuie si apoi desfa scuterul .. Parerea mea .. » Post actualizat in 15 Apr 2015 21:33 Daca are nevoie cineva de manualele de spidermax , ciclistica , motor , electrica GT Euro 2,3 si RS sa mi de a un PM . am sa le atasez . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate