Megahertz Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Rog un moderator sa inchida topic-ul. Nu de alta...insa se va ajunge iar la injuraturi, jigniri etc. Nu este un accident moto si nu isi afla locul aici. Va multumesc R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ori n-a fost accident de motocicleta ... N-a fost accident moto A fost un accident de masina, Deci am avut dreptate. RIP conservarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Rog un moderator sa inchida topic-ul. Nu de alta...insa se va ajunge iar la injuraturi, jigniri etc. Nu este un accident moto si nu isi afla locul aici. Va multumesc R.I.P. Si daca nu e accident moto, ce? In fond, tipul tot motociclist era, impartea aceeiasi pasiune ca multi de aici. Sa nu fim mai rigurosi decat garda imperiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 plus ca mai devreme a dat cineva mai multe detalii despre baiat dar se pare ca initiatorul topicului nici nu l-a bagat in seama .. ... plus ca am scris la inceputul topicului ca nu il cunosc personal pe cel accidentat (si evident ca nu lucrez la TotalSoft de vreme ce am deschis topicul...) dar "nu m-a bagat nimeni in seama"... Deci s-a intamplat... Dumnezeu sa il odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Cunosc un Mihai Buliga / motociclist / posesor de BMW 650 XCountry ? / si da,...stiu ca e IT-ist..pana aici prea multe coincidente E ploiestean Face deseori naveta Ploiesti -Bucuresti pe motor... Sper sa fie cea mai proasta gluma ce citesc aici ! Din pacate despre acest mihai este vorba Dumnezeu sa il ierte. azi dupa ce am revenit din concediu mi s-au taiat picioarele cand am aflat vestea! Editat August 9, 2011 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Motociclistii sunt scutiti de respectarea Codului Rutier, iar daca au un accident niciodata nu e din vina lor; daca e totusi din vina lor sunt niste baieti de nota 11 si nu poti comenta niciodata nimic, ca de morti nu se vorbeste de rau (ce baiat bun era Hitler ala, ca tot a murit...). Da, daca bunicul tau fost mare motociclist moare poti sa ii faci topic aici si sa ceri transport la cimitir, mai sunt topicuri similare pe-aici. Sau sa ii vinzi echipamentul. Sau sa pui poze cu pasagera de 17 ani cu care tocmai avea relatii profunde cand a facut infarct. Nu conteaza, scrie orice, numai scrie. RIP, ce baiat bune era, bla-bla. Bine ca nu a omorat pe cineva. Editat August 9, 2011 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 ... P.S. daca moare bunicul (care a fost mare motociclist) ca a facut infarct pot sa ii fac topic la accidente? Offtopic: Eu cred ca bunicul tau isi poate gasi fara probleme locul la "Jurnalul negru" chiar daca nu moare pe motor. Si poate merita sa ii faci si topic separat, dar daca nu moare pe motor il faci pe la "Discutii generale despre motociclism" sau "Motociclisti in timpul liber" sau "Intalniri/evenimente/excursii" (invitatie la inmormantare pe motor) sau asa ceva. Deci da, se poate, totul e sa nu sari peste cal si sa postezi pe la curse moto sau femei motocicliste, desi si atunci putem rezolva cu o mutare si o relocare daca recunosti sincer si spasit ca ai gresit cand ai postat acolo... Ontopic: Sincer imi pare rau sa aud ca inca unul s-a dus, si coleg de meserie (IT) si de pasiune (moto), chiar daca in momentul respectiv beneficia de protectii de tabla care totusi nu i-au folosit prea mult. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Poate daca era pe motocicleta asa cum a intentionat sa o faca ... poate azi il salutam cand iesieam pe balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate