stulewa Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Salutare dragilor, in perioada 11-14 august are loc la Busteni cel mai mare festival de endurocros din sud-estul europei. locatia se afla pe valea cerbului(drumul spre gura diham/busteni)puteti viziona o cursa spectaculoasa de endurocros, formatul va fi unul de anduranta(2 manse /zi ) joi seara prologul se va desfasura in nocturna. alaturi de TOYOTA si MONSTER ENERGY speram sa putem oferi un show de senzatie atat pentru rideri cat si pentru spectatori asa ca va asteptam la Busteni! mai multe detalii pe : http://www.xcountry.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 * hey, mai pleaca cineva vineri dupa 5:30 din Bucuresti la Busteni? eu zic ca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 (editat) Tocmai am ajuns acasa. Am fost in seara asta pana in Valea Cerbului,sa vad despre ce e vorba,ocazie care mi-a oferit sa vad cum e sa mergi fara parbriz . Nu mi s-a parut cine stie ce mare eveniment sau activitate in zona. Eu am plecat de acolo spre casa la 20:41 (erau 13 grade ),si nu am apucat sa vad prologul. Inca se mai strangeau concurenti,pentru ca pe DN1 in drumul meu spre Bucuresti tot vedeam masini cu remorci si motociclete pe platforma. Sunt cateva bancute,un pupitru de DJ mici,bere,energy drink , etc..... Editat August 11, 2011 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 * hey, mai pleaca cineva vineri dupa 5:30 din Bucuresti la Busteni? eu zic ca nu ploua sambata dimineata cel mai sigur mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 (editat) multumesc celor care au ajuns la festival, sper ca ne-am ridicat la un nivel destul de inalt si am reusit sa satisfacem o mare parte a cerintelor consumatorilor acestui sport atat dpdv al pilotilor cat si al spectatorilor. ps: poate puneti si voi niste poze sugestive ca eu nu am avut timp sa fac dupa cum stiti ) http://www.youtube.com/watch?v=-2Ixv-mtvi4 bere, mici, drink etc ... si poze )) Editat August 15, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate