ardei Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Merge cineva din Bucuresti la intrunirea de la Odorhei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 (editat) Merge cineva din Bucuresti la intrunirea de la Odorhei? Care intrunire ? Nu cred ca ai vrea sa ajungi acolo. Nu se mai tine si e mai bine asa. Iata cum a fost anul trecut ! Editat August 11, 2011 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardei Postat August 11, 2011 Autor Share Postat August 11, 2011 se mai tine...se mai tine... Anul trecut a plouat intr-adevar de a rupt...demult nu am mai vazut asa ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) da,anul trecut era cel mai nasol intrunire organizat de ei,si a plouat torential,in plus locatia era la fel slabut...Dar acum se tine la strand,chiar in oras.Se anunta vreme frumoasa ,trupe faine si peisaje frumoase .., speram ca totul o sa mearga cum trebuie....Haideti ca merita Editat August 12, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 da,anul trecut era cel mai nasol intrunire organizat de ei,si a plouat torential,in plus locatia era la fel slabut...Dar acum se tine la strand,chiar in oras.Se anunta vreme frumoasa ,trupe faine si peisaje frumoase .., speram ca totul o sa mearga cum trebuie....Haideti ca merita Mai oameni buni ! Eu cred ca faceti acesta intrunire in "secret". NU exista niciun topic care sa anunte acesta intrunire. Nici in sectiunea Intalniri,evenimente (unde ar trebui sa fie) si nici in alta parte. Orice intrunire, se anunta cu cel putin, doua saptamani inainte. In ultima zi nu se poate face mediatizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Pai stii tu pe ce saituri unguresti e promovata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 da,anul trecut era cel mai nasol intrunire organizat de ei,si a plouat torential,in plus locatia era la fel slabut...Dar acum se tine la strand,chiar in oras.Se anunta vreme frumoasa ,trupe faine si peisaje frumoase .., speram ca totul o sa mearga cum trebuie....Haideti ca merita Eu merg! Vreau sa ma si intalnesc cu un vechi tovaras care zice ca e prezent in fiecare an la Odorhei. Cu cine vine...ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) Mai oameni buni ! Eu cred ca faceti acesta intrunire in "secret". NU exista niciun topic care sa anunte acesta intrunire. Nici in sectiunea Intalniri,evenimente (unde ar trebui sa fie) si nici in alta parte. Orice intrunire, se anunta cu cel putin, doua saptamani inainte. In ultima zi nu se poate face mediatizare. da ai dreptate...Dar dupa programul intrunirilor era valabil,numa locatia s-a schimbat... Editat August 12, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 da ai dreptate...Dar dupa programul intrunirilor era valabil,numa locatia s-a schimbat... Acum asta e. Distractie placuta si sa nu beti ... numai bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Acum asta e. Distractie placuta si sa nu beti ... numai bere ! Salut, unde se tine pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate