cristialex Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 am stat doar in campinguri. fiind singur am ezitat sa pun cortul oriunde, nu din motive de siguranta, dar voiam sa vad si eu ceva oameni, sa vorbesc si eu cu cineva seara. cu putin tupeu din nordul Poloniei puteai pune cortul oriunde...in Finlanda Norvegia si Suedia vedeam dimineata corturi in parcari, pe marginea drumurilor, chiar si in zone mai populate. nu le avea nimeni grija. daca mai eram cu cineva economiseam sigur banii de camping pe vreo 10-15 nopti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiaan Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 daca tot sunt atat de multi care vor sa mearga la anu, poate se anunta din timp si pe 1 iulie sa ne strangem la drum cu un buget super edus la fel ca cristialex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Nota 10 ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Tot respectul pentru tine -tocmai ai reusit sa imi confirmi, ca daca vrei cu adevarat ceva este imposibil sa nu iasa in maxim doi ani am sa iti cam calc pe urme cu excursia inca odata bravo tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate