Sari la conținut

Raliul Olteniei


lupu' shui
 Share

Postări Recomandate

Stiu ca-i din scurt anuntul, dar cine are microbul este binevenit.

 

In ultimul week-end al lunii august, cei ce urasc asfaltul sint asteptati la Craiova, pentru fapta enuntata mai sus. Se poate participa cu masini, motociclete, sau quaduri, indiferent ca pilotii au licenta, sau nu. Ne intereseaza ca oamenii pasionati de rally-raid sa vina si sa se dea, astfel incit sa-si formeze/perfectioneze aptitudinile necesare unui astfel de traseu. Pentru curiozitatea voastra (si a noastra :P ), vom crono...metra timpul fiecaruia.

Ca sa nu mai lungesc vorba, iata regulamentul nostru:

1. Traseul este format 90% din drumuri agricole si forestiere si doar 10% din drumuri publice, asfaltate. Pe sectoarele de drum public vor fi respectate regulile obisnuite de circulatie.

2. Probele se vor desfasura in bucla, parcursa o singura data, cu plecarea si sosirea in Craiova. Lungimea totala a traseelor este de aproximativ 450 km.

3. Vehiculele participante trebuie sa corespunda circulatiei pe drumuri publice (inmatriculate permanent, sau provizoriu, I.T.P. si R.C.A. valabile) si sa fie echipate cu cauciucuri off-road.

4. Verificarile tehnice si administrative vor avea loc pe 26.VIII.2011, incepind cu ora 6 p.m., iar sedinta tehnica va fi la ora 9 p.m. La start, participantii vor pleca la diferenta de 2 minute unul de celalalt.

5. Pilotii trebuie sa aiba permis de conducere pentru vehiculul cu care participa, precum si viza de la policlinica sportiva.

6. Purtarea echipamentului de protectie este obligatorie, precum si o rezerva de apa (minim 1.5 l/om).

7. Data fiind lungimea probelor, va fi nevoie de realimetare in traseu. Pentru aceasta, fiecare participant (moto/quad) va aduce 3 bidoane cu benzina, pe care noi le vom transporta in punctele stabilite. Costul carburantului pentru parcurgerea probelor este suportat de fiecare participant.

8. Intrucit navigatia se va face pe roadbook, in masura posibilitatilor, este bine sa aveti trip-mastere, iar motocicletele si quadurile sa fie echipate si cu derulatoare de roadbook. Daca nu le aveti, o sa va miscati mai greu.

9. Pentru situatii speciale este binevenit un GPS.

10. Taxa de participare este de 60 euro/perosana, existind o reducere pentru gurpuri de minim 3 participanti.

 

Ordinea de start pentru simbata 27 august, va fi stabilita in urma unei probe nocturne scurte (aproximativ 20-30 km), desfasurata vineri 26 august. In cazul in care vreun pilot moto/quad nu are derulator, neputind astfel sa participe la proba nocturna, simbata va lua startul ultimul.

 

Daca sinteti de acord cu cele ce am propus, asteptam inscrierile (nume, serie/nr. buletin, oras, model moto, nr. inmatriculare, nr. telefon, are/nu are derulator si trip) pe mail: cristi.guta@yahoo.com.

Cazarea va fi tot la Hanul Doctorului (aveti harta atasata), ca si datile trecute. Rezervarile pot fi facute la Ducu Pera - 0723.619.618).

Sa ne vedem sanatosi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...