Sari la conținut

Prin Romania


Postări Recomandate

1700km. Bandit 1250 , ER 5, BT1100.

 

Opriri in - Targu Jiu ( nu era loc la Pestera Muierii ), Rosia Montana, Cluj , Ocna Sugatag 2 zile, Bicaz. Frumoasa tara, probleme la unele drumuri ( Valea ariesului catre Turda, Intrare Suceava catre Vatra Dornei , Bicaz spre gheorgheni ( pe chei pe acolo )- absolut oribil ) , in rest tara frumoasa. Muzeul trovantilor , pe mine m-a impresionat destul de mult chiar daca nu e impresionant ca vedere , e impresionant ca mod de formare din punct de vedere geologic. Targu jiu , foarte frumoase parcurile si nenea brancusi a facut treaba buna. Am vazut si expozitia de la paris si nenea surprinde extraordinar de bine esenta lucrurilor pana si pentru necunoscatori ( adica eu ). Ploaie cu grindina pe transalpina pe 3 km dupa care soare si frumos. Transfagaraseeeeaaaan ma impresioneaza mai mult decat Transalpina in continuare. Rosia Montana - adevarat razboi de influenta in zona respectiva. Nu am vazut mult din ea dar am stat cu oamenii de vorba si ni s-a explicat care e faza cu RMGC-ul si cate mis-masuri se fac pe acolo.Proiect de lege prin care acordul persoanei care detine loc intr-o zona miniera nu este necesar. Compania vireaza banii in contul respectivei persoane iar din acel moment isi poate incepe activitatea. Inca nu este votat ca e vacanta parlamentara. Printre fenomenele tipic romanesti ce tin de "dor" , sapte oameni din cei care au vandut terenul s-au sinucis. Cluj - se pisa pe Bucuresti. Far' comentarii. Extraordinar intrare in Maramu unde am prins dupa ploaie si nori multi. Memorialul durerii iti spune mai multe decat ai vrea sa stii despre o perioada pe care ai simtit-o intr-o anumita masura, neaparat de vazut de tot romanul. Ana Blandiana are o voce de iti rupe sufeltul - era stiut dar e bine sa-ti aduca aminte cineva din cand in cand. Vazut si dealul cu pricina unde masinile merg singure la deal. Iluzie optica dupa fizica mea. Sapanta - sarbatorirea vietii pe monumentul mortii, toate cimitirele ar trebui sa fie asa ( nu culoare, ci povestea vietii). Cheile Bicazului interviu la TVR despre starea drumului dat de gajicamea. Banditul.. este extraordinar sa ai 12. Usurinta cu care faci depasirile, lipsa de scandal de la turatii multe, modul in care se aseaza pe trasa plin de bagaje ( top case si tank-pad ). Consum 5.8 mediu. Cazare iefitina si buna gasit peste tot.

 

Traseu principal

 

Album cu poze e inca in upload deci peste vro ora 2 , sunt pe adsl si greu la deal cu (cuvant jignitor) mici

 

lol cuvant jignitor b.oii. Gata, la diclofenac cu mine.

 

 

 

DSC_3450.jpgDSC_3450.jpgDSC_3629.jpgDSC_3793.jpgDSC_3286.jpgDSC_3275.jpgDSC_3253.jpgDSC_3211.jpgDSC_3143.jpg

Editat de arw357
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

<p>

Pai am plecat sambata de dimineata din bucuresti si am ajuns vineri seara in breaza. In general nu ne-am grabit ... sau cel putin oamenii cu care am fost nu s-au grabit si mereu am plecat pe la 12-1 dupa-amiaza cu ajuns pe la 8-9 seara pe unde trebuia.

 

Si io zicc ca e frumos :) dar ma tot certam cu tipu ca bt-ul ca zicea ca e mai frumos al lui .. si io l-am intrebat daca pe acolo pe unde ne duceam cox ii admira cineva motocicleta :))

Editat de arw357
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ne-a plouat "doar" la transalpina si acolo cu grindina si toate cele - ne-am intalnit cu mai multi motociclisti pe acolo unii in stand by. Multi biciclisti ne dadeau clasa la viteza in ploaie si grindina. In rest ploaie putina si mocaneasca inainte de maramures. Am invatat necesitatea unor manusi anti ploaie si a plaselor in picioare. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Si io zicc ca e frumos :) dar ma tot certam cu tipu ca bt-ul ca zicea ca e mai frumos al lui .. si io l-am intrebat daca pe acolo pe unde ne duceam cox ii admira cineva motocicleta :))

 

Si BT-ul e frumos,si practic (are un avantaj in opinia mea datorita cardanului), dar tot mai frumos cu 10% e Banditul N (nu S).

 

Cum s-au comportat pe drumurile alea? V-au sarit rinichii pe anumite portiuni?

Editat de Bigfoot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai asta si spuneam pe bucatile : probleme la unele drumuri ( Valea ariesului catre Turda, Intrare Suceava catre Vatra Dornei , Bicaz spre gheorgheni ( pe chei pe acolo )- absolut oribil )

 

Top case-ul plin ajuta la amortizare .. daca ai prea tare suspensia.. sau cel putin asa am observat eu. Fiind mai greu se afunda mai mult.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...