Sari la conținut

Skring

Membru
  • Număr conținut

    346
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Skring

  1. Update dupa primul sezon ?
  2. Am luat legatura cu el, multumesc!
  3. Salutare! Caut in Constanta un posesor de Kawasaki Ninja 650 2017 + care in schimbul unei cantitati modice de sau , in functie de preferinte, sa ma lase sa ma urc pe motocicleta, pe loc, si sa schimbam 2-3 impresii despre model. Il am in vizor pe lista foarte scurta de motociclete de achizitionat si nu gasesc unul in zona.. Merci!
  4. Salutare! Mai are careva linkuri cu vreunul din filmele "Ride Like a Pro" ale lui Motorman sau "Twist of the Wrist II" ? Niciunul dintre linkurile de mai sus nu mai merge si altele noi nu am gasit. Merci!
  5. Pentru cine mai este interesat de filmul acesta gasiti AICI un link care functioneaza. Video + Audio calitate buna - bonus, RO SUB inclus in torrent. Eu azi l-am luat si il las la seed. Asfalt uscat!
  6. Youtube ma lasa sa selectez doar 360p la filmul de mai sus.. E o problema de la mine sau asa e uploadat filmul?
  7. Si au am donat Multa sanatate si tarie de caracter in incercarile ce vor urma! Domane Ajuta!
  8. Nu. Ia in considerare urmatoarele: - vineri e program mai scurt - mai putina flexibilitate, nu neaparat ca as vrea sa stau 12 ore in Romexpo. - din experienta din alti ani majoritatea standurilor sunt inca nemontate la 16:00, deci e o aventura sa gasesti pe cineva care sa te bage in seama, si ratezi o parte din expozanti daca nu ai rabdare sa stai acolo pana termina ei de aranjat - in momentul in care am intrebat despre valabilitatea biletului nu stiam ca o sa fie stunt-show-uti si vineri. Dupa cum ai observat nici acum nu au primit raspuns colegii care intreaba de programul pe ore a stunt show-urilor de vineri. Deci din toate unghiurile in care privesti experienta salonului moto, vineri ai sansa sa vezi doar jumatate de film , timp in care platesti un bilet intreg. Asfalt uscat!
  9. Aici putem intra in multe alte polemici care nu isi au rostul pentru cei 20 RON Dar ca sa nu o lasam chiar in coada de peste, chiar daca la noi se percepe taxa de intrare separata pt fiecare zi in parte, mi se pare o suma corecta, avand in vedere ca include si parcare gratuita toata ziua . Ma bucur sa aud ca vineri la 13:00 o sa fie expozantii pregatiti de vizita. Multumesc pentru raspuns !
  10. Ok. Avand in vedere ca vineri este 1/2 de program (unde mai pui ca majoritatea celor care lucreaza sau care vin din provincie ar ajunge doar pe la 18:00), frumos ar fi sa poti intra fie sambata, fie duminica, cu acelasi bilet. Ma gandesc ca asta ar incuraja lumea sa se plimbe mai mult printre standuri (mai ales vineri, zi in care nu ma astept sa fie prea multa actiune), deci sa existe o sansa mai mare sa scoata bani din buzunare. Dar daca nu e asa, nicio problema, ne conformam si venim odata cu multimea, sambata. Asfalt uscat!
  11. Salutare! Taxa de intrare de 20 RON achitata vineri este valabila pentru toate cele 3 zile ale Salonului? Merci!
  12. Personal apreciez mult experienta cumparatului de echipament (si haine in general) din magazin, in momentul in care vanzatorul se implica si raspunde sincer la nevoile tale. Chiar astazi am avut parte de o experita foarte placuta la Dual Motors in Buc in urma careia am decis ca sunt ok cu ideea de a da 100-150 RON in plus fata de cel mai bun pret online pe o casca de peste 2000 RON doar pentru ca baietii de acolo au fost foarte serviabili si mi-au depasit asteptarile cu serviciile lor. Cumparatul echipamentului la SMAEB implica mult stat la coada, asteptat dupa cabine de proba, asteptat dupa personalul supraaglomerat care s-a dus sa caute "ciorapi" cu un numar mai mare si s-a intors cu o "batista" de alta culoare si alte experiente pe care, personal, nu le agreez. Plus ca in postura aceea de foarta multa lume care este interesata sa cumpere (teoretic) niste produse, tu ca si client iti pierzi avantajul de negociere. De ce sa ti-i dea tie cu 10 lei mai ieftin cand poate urmatorul ii ia la pret intreg? Plus ca adevaratele oferte de preturi, dupa cum a mentionat si mad_max, lipsesc cu desavarsire. Daca totusi decizi sa cumperi echipament de la salon, ai grija sa ai tel incarcat si mult net pe el ca sa compari preturi Succes si multa rabdare
  13. Skring

    Kawasaki Vulcan

    Youtube si Google sunt prietenuii tai in cazuri de genul acesta. Si pe mine ma tenteaza schimbarea de clasa si din aceleasi surse am aflat ca la peste 120km/h vibratiile din ghidon ar deveni mai suparatoare decat vantul, pe care il reduci suficient cu un parbriz lat. Asta in special pt autostrazi. Insa la 80-100 km/h multi ar spune ca Vulcanul este modelul ideal din clasa lui. Inca are putere sa accelereze, manevrabilitate buna si fiabilitate care tinde spre 2-3 generatii La ce pret? PS. De ce nu VN 900 ?
  14. La cum arata pozele acum din cauza zgarieturii, parerea mea e ca ai doar 2 variante: 1. incerci diferite tipuri de polish (de la cele mai putin invazive pana la shmirghel de 60 ) si daca se repara, felicitari, ai avut noroc de data asta. 2. daca nu merge cu polish oricum trebuie sa schimbi lentila Nu vad unde ai de pierdut daca incerci Bafta si sa pui, te rog, poze cu rezultatul , eventual dupa fiecare etapa de polish.
  15. Demential Adevarul e ca ar fi fost frumos sa ai pe cineva cu GoPro-ul "pe tine" ca sa-ti filmeze bunatate de frana-spectacol
  16. Braul nu mai exista in oferta nici in Constanta.. Chiar vroiam unul
  17. Bravoo! Asta a fost "botezul"! Cu ce cifre te lauzi pe provesul verbal?
  18. Merci de "pont"! Ma si pregatem maine de o tura de Lidl
  19. Pentru cei interesati, vand GoPro Hero 3 Silver Edition - Sigilat ! Detalii AICI
  20. Pacat Chiar nu se simte nicio diferenta intre varianta de parbriz inalt standard (la nivelul oglinzilor), cu si fara "spoiler" ? Ma gandesc ca daca pui parbriz mai inalt creste automat si consumul. E interesant de urmarit si acest aspect..
  21. Uite aici ceva care te va ajuta in cautari: http://www.freemaptools.com/find-zip-codes-inside-radius.htm Pasul 1: Sub harta care iti apare in link, setezi numarul de KM pe care vrei sa-l strabati intr-un singur sens. Pasul 2: Centrezi harta pe Bucuresti Pasul 3: Cercetezi partea de harta hasurata cu albastru Pasul 4: Bagi benzina in rezervor si ii dai bice De luat in considerare: - distanta efectiva pe drumurile patriei va fi mai mare decat cea indicata pe cercul hasurat - in momentul in care isi stabilesti o destinatie verifica distanta exacta (si timpul aproximativ in care se parcurge) pe Google Maps prin metoda clasica . - pentru o valoare cat mai apropiata de cea pe care vrei sa o parcurgi, seteaza raza cercului cu cel putin 10% mai mica. (ex: daca vrei sa mergi max 250 km pe un sens - 500 km in total - seteaza raza cercului sa iti indice o distanta de 220 km ) Spor la treaba! Te rog sa impartasesti si cu noi rezultatele tale, eventual si poze din viitoarele plimbari
  22. Skring

    Accident Fizicienilor

    Si daca ai bonurile oricum intervine "uzura morala" (si fizica) a echipamentului. Sigur trebuie sa fie mai incurcata treaba decat un simplu bon (pe care, de altfel, in majoritatea cazurilor, nu mai exista) On a second thought, as prefera oricand sa nu avem ocazia sa ne intereseze lucrurile astea ..
×
×
  • Creează nouă...