a_sorien Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Salutare ! Am observat si ma doare la buzunar , consumul ridicat al mobrei mele . Da tras trage , socul pare a nu se fi blocat , am desfacut filtrul de aer si l-am scuturat (batut) de asfalt (nu parea a fi asa jegos!!!). E adevarat , nu am mai reglat , sincronizat carburatoarele de vreo 2 ani . Care sa fie buba..?!Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Cat consuma? Cati km ai mers cu filtru de aer asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat August 21, 2011 Autor Share Postat August 21, 2011 Spre rusinea mea , am uitat sa mai schimb filtru asta de vreo 2 ani de zile...! De consumat nu pot sa spun cat , dar cred ca se duce peste 16 l/100km in oras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 pai te mai miri? filtrul de aer nou, bujii noi, curatat/reglat/sincronizat carburi si ar trebui sa nu iti mai ia atat. uleiul macar l-ai schimbat in acesti 2 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 pe bune acuma... curatat/sincronizat carburatoare (foarte probabil sa fie strat gros de "jeg" pacolo), schimb bujii si filtu aer... si ia sa vezi cum scade consumul pe la 8% (te va costa in jur de 300ron... asta daca mergi sa faci lucrarea la service). Sa sti ca scurtezi viata motocicletei daca mai mergi cu ea asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate