hoflix Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salutare tuturor Cu o intarziere de cativa ani, am dat si eu peste sectiunea "diaspora - USA" aici pe forum. Cum nu prea este activitate, ia sa fac eu ceva galagie.... CINE ESTE PRIN ZONA LOS ANGELES PE 2 ROTI? Cine stie... poate punem de un group ride? Ba poate chiar (doamne-ajuta) de ceva "aventuri" mai lungi? (e.g. Utah, Colorado, Alaska) Eu sunt in LA de vreo 6 ani, si tot calare de cand am venit. Momentan sunt prin Westside, pe langa Santa Monica/Venice, deci cam imi fac veacul prin Malibu. Horea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Salutare tuturor Cu o intarziere de cativa ani, am dat si eu peste sectiunea "diaspora - USA" aici pe forum. Cum nu prea este activitate, ia sa fac eu ceva galagie.... CINE ESTE PRIN ZONA LOS ANGELES PE 2 ROTI? Cine stie... poate punem de un group ride? Ba poate chiar (doamne-ajuta) de ceva "aventuri" mai lungi? (e.g. Utah, Colorado, Alaska) Eu sunt in LA de vreo 6 ani, si tot calare de cand am venit. Momentan sunt prin Westside, pe langa Santa Monica/Venice, deci cam imi fac veacul prin Malibu. Horea salut ...... MIAMI/TAMPA/ FL. ....daca te coafeaza....momentan sunt in tara dar maxim 15.10 sunt in US. da un semn chiar daca nu ai drum tu....cine stie poate imi fac eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Los Angeles si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Fuck USA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Fuck USA! dar daca ai putea te-ai muta acolo....strugurii astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Nu cred ca s-ar muta. Ce, se compara Tecuciul cu USA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Puteti sa ma injurati, dar eu chiar m-as muta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 careva prin miami? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Puteti sa ma injurati, dar eu chiar m-as muta. la 2 ore jumate...TAMPA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Los Angeles si eu Ce mica e lumea Bavareze!!! Se pare ca impartasim aceleasi nebunii!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BadBoySB Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 A făcut cineva Florida (Tampa/Miami) - LA ? Sau Florida - New York ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 A făcut cineva Florida (Tampa/Miami) - LA ? Sau Florida - New York ? da eu...ce te intereseaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BadBoySB Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Cu mașina sau motocicleta ? Ma interesează Cat timp ți-a luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 soooo.... ati mai ajuns careva prin California? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo Vodita Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Careva prin Washington DC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate