m4mihai Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Am o problema cu semnalizarile, acum 2 3 zile am incercat sa repar semnalizarea in drum cu mainile goale... mai clar se desprindeau firele din papuci la viteza si nu functiona semnalul decat pe spate, si am inodat am facut cum am facut a mers si probabil sa atins de claxon unde ambele fire au facut scurt (cred eu), dupa care nici o semnalizare si nici claxonul nu mai functioneaza, mai mult mi se pare ca si comutatorul de la semnalizari merge mai greu acuma, probabil sper sa fie acolo problema. PLS un sfat, poate cineva stie clar si ce anume siguranta sa o gadil sau sa o inlocuiesc. Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Pai cauta cutia cu sigurante si vezi care-i arsa. Ar trebui sa ai si o lista cu sigurantele pe capacul cutiei. De obicei claxonul si semnalizarile sunt pe aceeasi siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Septembrie 1, 2011 Autor Share Postat Septembrie 1, 2011 Ms mult, am cautat azinoapte, am gasit si am inlocuito cu cea de la ceas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate