CozonacRutier Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 (editat) Ala e modelul vechi. Modelul nou are protectii diferite deasupra si in palma, sistem Boa mai finut (are mai multe trepte), cusaturi putin diferite. Asta e modelul nou Sunt mai sus poze cu modelul vechi deasupra/palma. Editat Mai 18, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 De unde le-ai cumparat? de pe ce site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Ala e modelul vechi. Modelul nou are protectii diferite deasupra si in palma, sistem Boa mai finut (are mai multe trepte), cusaturi putin diferite. Asta e modelul nou Sunt mai sus poze cu modelul vechi deasupra/palma. Foarte ciudat ca pe site-ul oficial Knox apare un singur model de handroid, in speta tot modelul la care te referi tu ca fiind "vechi" ! De unde ziceai k ai luat modelul "nou" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Mai 28, 2012 Autor Share Postat Mai 28, 2012 FC Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Salutare, deci cum sunt mănușile? Vreau și eu, merită? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Și vita valorează mai puțin decât cangurul? :-) Eu când mă gândesc la integritatea mâinilor, nu mai contează că mănușile costa 200€. Părerea mea,deci aștept un răspuns de la posesor. Merci man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Integritatea corporala e o chestie oricum relativa pe motociclete, mai ales cand vorbim despre palme. Manusile au mai mult rol de a te proteja de frecarea de asfalt, la impact protectia oferita poate sa fie considerata o valoare reziduala. Avand in vedere ca toate sunt facute din aceleasi materiale(piele/platice/carbon), protectia e cam tot aia. Ce conteaza la manusi cu adevarat este feedbackul cu ele pe maini cand pilotezi motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate