Sari la conținut

RKT

Membru
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RKT

  1. Nu e neaparat asa ! De obicei politistul nu se uita si acolo ! Nu stiu daca se prevede o amenda pentru asa ceva ! Cauta pe google si vezi !
  2. Eu cu George dam o fuga pana la Buzau azi de nevoie sa recuperam o motocicleta ! Daca mai sunt doritori...
  3. Sunt miscari si pe Vrancea mai Grig, numai ca pe bisericutze ! Nu mai poate fi cum era prin 2006-2008 cand ne dadeam totii la gramada , indiferent de motocicleta si de varsta, ca deh, nu mai permite climatul financiar si nu numai ! Lumea are si alte probleme, griji si aspiratii ,altele decat plimbarile cu motocicleta, fie ele pe drum drept sau pe serpentine, cu toba zgomotoasa sau de fabrica ! Am mai spus si la altii, trebuie sa te uneasca ceva ma mult decat simpla posesie a unei motociclete ( mai noi sau mai vechi ) ca sa iasa de intalneli si amicitzii ! Uite de exemplu , weekend-ul asta a fost Intrunire retrobike la plaja Putna, de ce nu ai dat si tu o fuga sa stai la o barfa acolo ? Au fost cativa si din Focsani, ne-am plimbat cu cei cu motociclete retro pana la Marasesti la mausoleu, am mancat apoi fasole cu ciolan facut la ceaun, am stat la un spritz, la un pahar de vorba si nu numai !
  4. RKT

    SHOEI - Discutii Generale

    Am testat eu un X11 la o cazatura de la aproximativ 110 km/h ! S-a futut putin mecanismul de prindere al vizierei intr-o parte, putin polisata casca in zona de unde deschizi ventilatia la spate, neafectata structural ! Capul nu ma durut, nu am simtit nimic, probabil si pentru ca m-am dus cumva taras si nu am dat prea mult cu capul de asfalt ! Una peste alta s-a comportat excelent zic eu ! Daca nu mi-o opreau cei de la asigurari ( am bagat-o pe deviz ) probabil o aveam si acum !
  5. RKT

    Knox Handroid

    Foarte ciudat ca pe site-ul oficial Knox apare un singur model de handroid, in speta tot modelul la care te referi tu ca fiind "vechi" ! De unde ziceai k ai luat modelul "nou" ?
  6. RKT

    Accidente

    ÂŞi ce legatură are una cu alta ?
  7. RKT

    Accidente

    RecunoaÂşte că te-ai aruncat Âşi nu ai citit, că abia acum ai vazut postul lui Florin ! Nu ne mai minți că nu e frumos! Cat priveÂşte Âşoferii, nu prea avem ce să le facem, trebuie să conducem mai atenți, să anticipam prostia lor, să ne asigurăm stanga-dreapta Âşi cand plecăm pe verde de la semafor!
  8. RKT

    Accidente

    Faptul ca ai permis categoria A nu te face motociclist, nici chiar posesia unei motociclete nu te face neapărat motociclist, eventual te face posesor! Cand o să mai creÂşti o să ințelegi poate cum stă treaba cu motociclismul asta ! Bunica ta cred ca ar scrie lucruri mai inteligente Âşi ar avea răbdare să citească inainte să scrie ceva, deci e binevenită ! P.S. Ăie Âşi lui Gajo vă dau atenție din pură plictiseală, să nu ti-o iei in cap acum da ?
  9. RKT

    Accidente

    Ce ai raspuns tu mai ? Cand tu si cu Gajo erati inca in ceatza si va intrebati cine era si afirmai tu ca era numar de Vrancea, deja era scris pe topic cine a avut accidentul si cu ce motocicleta ! De aia am zis sa cititi si sa nu va mai aruncati ca virginele sa adunati posturi pe forum! Nu stiu de ce scrii tu pe forum-ul asta in primul rand, aici e motociclism.ro nu scuterism.ro ! Faptul ca sunt mai selectiv în ceea ce priveste socializarea nu ma face antisocial mai Gajo! Decat să socializez cu toți agramații ca tine mai bine stau singur in munți !
  10. RKT

    Accidente

    Citeste mai Gajo..nu te mai arunca ca fata mare la p..a! Valabil si pt Giorgio ala....A scris Dya de mult cine era pe motocicleta !
  11. Un eveniment reusit din toate punctele de vedere ! Vin si la editia la a 2-a daca ma mai primitzi ! Pozele de unde le dam jos ?
  12. RKT

    aprilia rsv:D

    "ms....nu o sa regreti daca treci la v2, cuplul e foarte mare,trage tare in toate treptele" Trage foarte tare in comparatie cu ce motocicleta ? Pe ce ai mai mers ? Cu ce o compari? Ca asa e usor de zis ca trage tare! Povesteste-ne mai in detaliu despre bune si rele, frane, vibratii, pozitie, etc
  13. RKT

    Accident Grav Focsani

    Daca vorbesti de Liviu cu Honda si Gixer galbene...nu este in coma k am vorbit eu cu el acum 5 minute la telefon! Dar are in schimb fracturi multiple la mana si picior, cu fractura deschisa la picior! Impact frontal cu o masina care depasea un camion!
  14. RKT

    Accident Grav Focsani

    Nu imi vine sa cred! Acum cateva zile am vorbit cu el si acum nu mai este! Condoleantze familiei! R.I.P.
  15. 900 -1000 e cam putin! Da-i relantiul mai sus, undeva pe la 1300! Eu asa am la k6 si merge perfect! Si am si toba si filtru sport, fara Power comander! Deci nu au astea legatura! Bafta
  16. Varianta spray e buna la radare cu blitz.... si la noi majoritatea sunt cu camera de filmat, pe loganuri! Cel putin din cunostintele mele, nu bag mana in foc !
  17. K5 ...ti-am zis pe mess de ce !
  18. Pai....eu am supersport si "lucrez" cu ce am! Nu imi place pozitia pe alte touringuri dar imi place sa merg la drum! M-am obisnuit in timp cu pozitia, nu mai este o problema! Iar cu revizia, plec cu ulei proaspat pus de acasa si ii mai fac un schimb in tur dupa 6000! Daca vrei cu adevarat poti ! Si de multe bagaje nu am nevoie, desi am si eu gentutze de alea laterale de pus la coditza, plus un tank pad! Cred k imi ajunge!
  19. Daps..cu tot ma intereseaza! Cu absolut toate cheltuielile! Taxe de drum,benzina, ulei de motor?, mancare, etc etc! Fara tigari k nu fumez
  20. Cati bani a ajuns turul de 11 zile ? Ca ma bate si pe mine gandul la ceva asemanator....si vreau sa stiu cam cati bani ar trebui!
  21. Felicitari ! Prietene tu ce echipament folosesti de iti permitzi sa iesi pe frigul asta ?
  22. Daca o pornesc o data pe saptamana..si dau si un burnout pe zapada dupa ce s-a incalzit mai trebuie sa ii fac ceva ? ( infund evacuarea si air intake, stabilizator in benzina .etc etc?????????)
  23. De Suzuki GSX R 1000 din 2006 un Owner manual (cred k e bun si ala de 2005)? Manualu de service il am eu pe cine intereaza!
  24. Salutare! Am tot cautat un Owner manual pt un Gixer de 1000 din 2006 si nu am reusit sa gasesc!Poate ma ajuta si pe mine cineva! id de mess si mail chipitilnic@yahoo.com
×
×
  • Creează nouă...