Vrsv Gunoier Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Oare cand vom ajunge si noi aici ? sau aici? sau aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Pai avem targul Vitan momentan Nu se compara cu ce arati tu acolo, dar mai gasesti 2-3 piese(mai mult pt. scutere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 omg unde-i asta ? Italia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Păi ce te opreÂşte să iei un avion? Dacă îl iei cam cu o lună înaine iei bilet Âşi cu 20-30 de euro. Pentru Pesaro ai avion de la Otopeni pînă în Rimini Âşi de acolo tren pîn mai jos vreo 80 km. Sau de la Băneasa la Bologna Âşi cam 180 km... sau tot de la Băneasa ai pîn la Ancona Âşi apoi vreo sută spre nord... dacă nu mă înÂşel acolo e într-o hală în fiera di Pesaro, caută pe net linnile de autobus locale Âşi vezi ce număr ai (de obicei stazione-fiera). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Raspunzand strict la intrebare, peste 40 de ani minim, cand CBR-urile si KLX-urile vor fi deja vintage. In ceea ce priveste moto actuale de epoca, niciodata. 8/9 oct 2011, Veterama, Manheim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 2, 2011 Autor Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Păi ce te opreÂşte să iei un avion? Dacă îl iei cam cu o lună înaine iei bilet Âşi cu 20-30 de euro. Pentru Pesaro ai avion de la Otopeni pînă în Rimini Âşi de acolo tren pîn mai jos vreo 80 km. Sau de la Băneasa la Bologna Âşi cam 180 km... sau tot de la Băneasa ai pîn la Ancona Âşi apoi vreo sută spre nord... dacă nu mă înÂşel acolo e într-o hală în fiera di Pesaro, caută pe net linnile de autobus locale Âşi vezi ce număr ai (de obicei stazione-fiera). man, ma refeream la comunistele noastre si la ce se poarta pe aici pe la noi. in italia se poate gasi si comanda aproape orice cand am auzit ca se gaseste si vopsea originala, pe plumb, pt scuterele din anii '50 am intepenit. au peste 12 milioane de moto. oare cate sunt la noi?... in sensul ca, vreau o platina de ural, pac dau fuga la expo vechituri si mi am luat o Editat Septembrie 2, 2011 de planeta v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate