sulta_00 Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 - Ne intalnim incepand cu ora 11:30 la benzinaria MOL de la iesire inspre Giurgiu (este pe dreapta). - Plecarea este la ora 12:00. - O sa mergem sa mancam/bem un suc la restaurantul Happy in Ruse (se mananca bine la preturi foarte OK) - Am atasat mai jos si traseul. In punctul "B" ne oprim sa schimbam bani in leva (cursul este cam 2,16 Ron - 1 Leva). - La granita aveti nevoie decat de buletin sau pasaport, iar pentru ca suntem cu motoarele nu platim pod-ul sau alte taxe de trecere. HARTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy.tanase Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Cred ca ajung si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Septembrie 4, 2011 Autor Share Postat Septembrie 4, 2011 Ok...ne vedem acolo. Nr meu de tel este 0762680525. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Trebuia sa anunti mai devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate