cristache Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Duminica impreuna cu alti patru baieti am facut o plimbarica enduro-touring-offroad pe malul Dunarii de la Ruse la Nikopol apoi cu barja la Turnu Magurele. Citeva poze: Monument al naturii: Malul bulgaresc al Dunarii: Pe linga drum... Riul Yantra: Distractie pe malul Dunarii: Si putina pauza... Matasea broastei la culoarea motorului si senzatii tari...( noroc ca nu avea camera ): Prin padure: Si o bisericuta sapata in malul Dunarii: La intoarcere am pierdut o gramada de timp cu trecerea Dunarii cu modernul, si mediatizatul, si inauguratul, de catre Boc si Udrea a ferryboat-ului care de fapt era o barja neagra si urita... Si asa s-a incheiat o noua zi de Adventure si Descovery in Bulgaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamos Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Am developat filmuletul:) http://www.youtube.com/watch?v=hFJKiLflyok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Duminica impreuna cu alti patru baieti am facut o plimbarica enduro-touring-offroad pe malul Dunarii de la Ruse la Nikopol apoi cu barja la Turnu Magurele. Foarte frumos! Ati avut o harta sau ati mers pur si simplu pe malul Dunarii? Cam cati km sunt de la Ruse la Nikopol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamos Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Foarte frumos! Ati avut o harta sau ati mers pur si simplu pe malul Dunarii? Cam cati km sunt de la Ruse la Nikopol? Salutare Niculae, iti raspund eu. Am ales de-acasa cateva locuri pe care-am vrut sa le vedem: Dikilitash rocks din Mechka, pestera fara nume si podul suspendat din Belyanovo, oraselul Svishtov, bisericuta Sf. Stefan sapata in faleza de langa Nikopol. Traseul a fost cum ne-a dat acolo prin cap, incercand sa legam locurile alea si evitand pe cat posibil asfaltul. Am preferat sa ne simtim bine in loc sa ne tinem de vreun plan. Banuiesc ca distanta dintre Ruse si Nikopol pe mal e in jur de vre-o suta de km; daca iti trebuie mai exact intreaba-l pe google Numai bine, vamos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Ce bine va prinde! Frumos, foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Salutare Niculae, iti raspund eu. Am ales de-acasa cateva locuri pe care-am vrut sa le vedem: Dikilitash rocks din Mechka, pestera fara nume si podul suspendat din Belyanovo, oraselul Svishtov, bisericuta Sf. Stefan sapata in faleza de langa Nikopol. Traseul a fost cum ne-a dat acolo prin cap, incercand sa legam locurile alea si evitand pe cat posibil asfaltul. Am preferat sa ne simtim bine in loc sa ne tinem de vreun plan. Banuiesc ca distanta dintre Ruse si Nikopol pe mal e in jur de vre-o suta de km; daca iti trebuie mai exact intreaba-l pe google Numai bine, vamos Multumesc frumos pentru raspuns. Voiam sa stiu numa' daca se poate merge pe acolo, daca nu cumva sunt proprietati private sau ingradite cumva, as vrea sa ajung pana la Bechet pe malul bulgaresc, pe la Rahova bulgareasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate