Sari la conținut

niculae

Membru
  • Număr conținut

    461
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de niculae

  1. Daca s-ar gasi un martor, ceva, o filmare, va rog, apelati numerele de mai sus.
  2. Mesaj de la fiul victimei: Din pacate domnul Poșa a încetat din viață, a doua zi dupa accident, în urma multiplelor traumatisme interne. Va fi depus la capela cimitirului Marcuța din cartierul Pantelimon,mâine, 06 noiembrie, după orele 12.Familia îl roagă pe domnul Bunu sa sune la numerele de telefon 0722.384.037 și 0722.943.517. Copiii domnului Poșa și-ar dori ca genul ăsta de accidente, unde un tata, un bunic, un frate, un fiu, un prieten sa nu își mai piardă viața din cauza unor incompetențe si neglijențe stupide care ar putea fi evitate... Dumnezeu să-l odihneasca în pace!
  3. Fals. M600/2001 - cu evacuare Leo Vince si filtru aer sport, ajungea la 183-185km/h, pe plat, 190 km/h , la vale. Un monster 800ie (nu s2r, n-am bani) sau 620, in stare buna, are careva la vanzare ?
  4. Salut. As fi interesat, cum e cu accesul la mobra, pot pleca/veni cand vreau? In orice caz, ma intereseaza sa inchiriez un garaj sau cel putin un loc in garaj dupa 15 octombrie. As prefera cat mai aproape de Plaza, desi nu exclud nicio locatie din Dr. Taberei. Hai cu metroul!
  5. niculae

    My Virago

    S-o calaresti sanatos, e o motocicleta foarte reusita!
  6. Cate prinderi are? Avem ceva pe la garaj, posibil sa se potriveasca. Ii phoot o poza cand pot.
  7. Nu am patit asa ceva dar cred ca ar trebui curatat corpul de acceleratie cu tot cu TPS. Motorina sau wd40.
  8. Nu pot a crede, sunt sigur ca il confunzi. Cred ca tu esti mana in mana cu domnul Armeanu, oameni rai si comunisti!
  9. E bun? Sta lipit de lant cativa km? Pentru cate ungeri iti ajunge un tub? Eu am folosit "Motorex Chainlube 622 Off-road" si vreau sa spun ca e cel mai prost spray de lant din toate timpurile! Era sa dau de mai multe ori un cap in gura asfaltului din cauza lui, a ajuns tot de pe lant, pe cauciuc. Varianta "vaselina" a mai incercat-o careva (eu da!) ?
  10. Posibil sa fie din pager? Sa-l armezi/dezarmezi accidental in timpul mersului?
  11. Cum adica, vrei sa o pornesti in viteza si nu merge(cu ambreiajul tras)? De ce vrei sa o pornesti in viteza? Pe neutru merge? Felicitari pentru achizitie.
  12. Multumesc frumos pentru raspuns. Voiam sa stiu numa' daca se poate merge pe acolo, daca nu cumva sunt proprietati private sau ingradite cumva, as vrea sa ajung pana la Bechet pe malul bulgaresc, pe la Rahova bulgareasca.
  13. Foarte frumos! Ati avut o harta sau ati mers pur si simplu pe malul Dunarii? Cam cati km sunt de la Ruse la Nikopol?
  14. Eu sunt la al doilea schimb cu Motorex, prima data 10w40 si acum 15w50, sunt foarte multumit de el! Mai ales de 15W50, acum pe timp de vara e ... de acolo! Filtru Hiflo, il schimb odata cu uleiul, la naiba, costa ~30lei. Am o problema cu amorsarea pompei de injectie (inca), dupa fiecare "baie" o ia mai greu. Cred ca este un contact imperfect/scurtcircuit pe undeva... Poate fi un avertisment ca ar fi pe duca pompa?
  15. 1. Verifica filtrul de aer si airboxu'. Vezi sa nu se fi rupt/crapat cauciucul de pe corpul de admisie (sa traga aer fals pe undeva). 2. Verifica instalatia electrica, cablurile din fata, de pe langa furca. Daca este vreunul piscat, poate duce la simptomele descrise de tine. 3. Bafta!
  16. De ce vrei sa schimbi si axul, este mancat de rugina? Te intreb pentru ca nici al meu nu este intr-o stare prea buna. L-am luat la smirgheluit si polizat, am bagat caruta de vaselina si l-am pus la loc. Cand am vrut eu sa-i schimb, costau in jur de 50 de lei. (iarna trecuta)
  17. Uita-te si aici! Nu este bun codul "BK2216" , rulmentul respectiv arata asa:
  18. E vorba de cablul de acceleratie, wtf , nu-l schimbi in fiecare zi. Nu stiu ce contine acel kit de reparatie insa ma indoiesc ca face treaba mai buna decat un cablu original.
  19. Apeleaza cu incredere la @darian , ti-o poate inalta cat si cum vrei tu, eu sunt FOARTE multumit de lucratura facuta la saua mea. Plus ca ii poti schimba si culoarea, poti pune broderie, diverse cusaturi. Aici!
×
×
  • Creează nouă...