ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 am comandat (foarte greu am gasit) 1 set semeringuri de praf pt. un F650GS, telefonic am facut comanda si cei de acolo mi-au trimis un desen(atasat mai jos) din care sa le explic ce piesa am nevoie. acum vreau sa ma ajutati sa imi spuneti daca cea ce am ales este chiar "piesa" respectiva adica semeringul de praf,pt ca a costat ceva banuti si nu vreau sa dau banii degeaba. piesa de la pozitia 6 am specificat ca imi trebuie ,acela e semeringul de praf da? multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 da, 6-ele e ala si 4 e de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 da, 6-ele e ala si 4 e de ulei. mersi mult . asa m-am gandit si eu dar nu eram 100% sigur,cu desenele astea ................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 vezi ca si alea de praf sunt de doua tipuri, unele simple, doar guma de ele, care se largesc relativ repede, si unele mai smechere, cu arculet, ca cele de ulei. Intreaba-l pe Angi ce-i cu ele, ca te poate lamuri, sau pune intrebarea pe topicul de F650GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) deci crede-ma ca ca daca se potrivesc nu mai stau acuma sa caut sa fie si cu arc ,stiu cum sant ca din acelea am acum pe motor dar sat crapate deja de vechi ce sant . pt ca foarte greu am gasit si asa ,acum de care o fi........ Editat Septembrie 12, 2011 de ow3x3xpr3ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 ar trebui sa se potriveasca... pe viitor, cand mai ai vreo nelamurile in legatura cu piese diverse, intreaba pe topicul asta: /index.php?/topic/20791-cine-are-bmw-650-f-gsdakar-2000-injectie/ e mare probabilitatea sa se mai fi lovit cineva de problemele tale si sa te poata ajuta repede... piese aduc in maxim o saptamana la Automobile Bavaria... dar uneori gasesti si variante mai avantajoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 ar trebui sa se potriveasca... pe viitor, cand mai ai vreo nelamurile in legatura cu piese diverse, intreaba pe topicul asta: http://www.motocicli...-2000-injectie/ e mare probabilitatea sa se mai fi lovit cineva de problemele tale si sa te poata ajuta repede... piese aduc in maxim o saptamana la Automobile Bavaria... dar uneori gasesti si variante mai avantajoase... multumesc de informati.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate