Atti the Hun Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 OFERTA ! Vand Jawa 350/638 an 1992,acte la zi,recent schimbat set motor,rulmenti,simeringuri(inclusiv cele de la telescoape) amandoua lanturile(primar si transmisie) cauciuc fata (2.000 km ) . In oferta este inclus un bloc motor impreuna cu cutia de viteze + oala de ambreiaj ,2 seturi de roti( cu tot cu cauciucuri) , furca+telescoape fata , top-case ,2 rezervoare,semnalizari cadru fara acte. Pret 10 milioane , URGENT raspund pe PM sau la nr de telefon : 0727651925 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 buna oferta ... SUCCESS LA VANZARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 buna oferta ... SUCCESS LA VANZARE! Multumesc. UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Ce as lua-o daca asa avea bani! Frumoasa motocicleta! Sper sa ajunga pe maini bune! Succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 18, 2011 Autor Share Postat Septembrie 18, 2011 Ce as lua-o daca asa avea bani! Frumoasa motocicleta! Sper sa ajunga pe maini bune! Succes la vanzare! Mersi . UP up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 arata foarte bine intretinuta trebuia sa aibe cativa ofertanti jawa e o motocicleta buna succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Daca oferta asta era pusa aici cu doar citeva zile mai devreme, eram deja posesorul Jawei din poze... dar cum n-a fost sa fie, ma multumesc si cu motorul de la Vulpoi! Spor la vinzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 Da,din "pacate" la pretul asta si in starea care este o sa se vanda ca si painea calda,deja am 2 cumparatori dar unul dintre ei vine sa o vada. Cheers . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 pai atunci ia-ti o paine calda ) Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 22, 2011 Autor Share Postat Septembrie 22, 2011 pai atunci ia-ti o paine calda ) Noroc Pai n-am $ de o paine calda,de aia imi vand motocicleta ) . Chears Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Pai n-am $ de o paine calda,de aia imi vand motocicleta ) . Chears te suna fratemiu maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate