smokefield Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 nu am gasit pe stoc dimensiunea care e trecuta in carte adica 150/80 - 15 dar am gasit 150/90. As vrea sa stiu daca cineva a pus cauciucuri mai mari decat avea inainte si ce efecte a avut asupra ciclisticii. cel de 90 imi reiese ca ar fi cu 1.5 cm mai mare decat cel pe 80. Loc pare sa fie sa il montez..as vrea sa stiu daca nu are ceva efecte nedorite merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 (editat) o sa te deplasezi un pic mai repede la aceeasi turatie a motorului Editat Septembrie 15, 2011 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 ziceam de efecte nedorite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 nu o sa mai treci itp-ul daca dai peste un capsoman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 mda..ma gandeam si eu la asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 O sa te inclini pe curbe un pic mai "din pom" dar te obisnuiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 am cautat pe net despre efecte si asa pe scurt am gasit : - modificarea pozitiei farului - inaltarea seii - creste viteaza la aceeasi turatie - se pare ca unii au acuzat o mai proasta manevrare in viraje...exprimarea a fost de genul..."spatele tinde sa o ia in fata"..nu prea am inteles ce au vrut sa spuna dar mentionez aici poate cineva ne explica - daca locul in furca e stramt exista posibilitatea sa atinga ceva la viteze mai mari.. - se ingreuneaza un pic spatele - deci e nevoie de un pic mai multa forta de franare - eu as zice ca nu e sesizabil... ...cred ca am mentionat cam tot ce am gasit legat de subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate