~Dany~ Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salutari, Sunt nou posesor de un Suzuki GS 500E din 93'... L-am ales in principal fiindca sunt incepator pe doua roti,tocmai ce am trecut de la patru.... Deoarece nu imi place asa mult in varianta naked,ma puteti indruma va rog catre cineva care vinde eventual monteaza carene pentru acest model,farul doresc deasemenea sa il schimb. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Cauta carene de la Suzuki GS500 F! Ca sa schimbi faru trebuie sa schimbi si cadru care tine faru! Cel putin asa stiu ca este la GPZ-u meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) nu vrei sa pui carene. Trebuie schimbat bordul si farul si carenele. nu merita investitia. lasa motoreta asa. pune un parbriz ceva mai inalt si bucura-te de ea asa. nu baga bani aiurea in ea, pe plastice. o sa dai cu ea de pamant (chiar si de pe loc) si o sa plangi. mai bine schimba-i furtunele de frana, cauciucuri bune si noi, vezi sa ai restul puse la punct si pune-i benzina! Sunt incepator dupa 10-15 mii de km o sa visezi la alta motocicleta. Editat Septembrie 20, 2011 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate