septimiu JFK Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 PLECAREA: sambata 24.09.11 ora 9 de la ultimul Petrom, iesirea din Buc spre Pitesti (A1) VITAZA DE CROAZIERA: max. 30 km in plus fata de limita pe curbe se da fiecare cat il tine guma regim de viteza: mediu spre + PARTICIPANTI: 1. Septimiu cu Suzuki GSR 2. .... continuati lista POPASURI: -benzine cd e cazul - mici la Dealu' Negru (la dus) - a2-a gustare la Ranca (sandwich .. k nu stam la restaurant) -dormitul la cabana(testata saptm trecuta) ieftina si buna la Paltinis -mici la Dealu' Negru ( la intors) -sunt multi km , deci pauze cat mai rare TRASEUL: B-Rm.Valcea-Novaci-Ranca-L.Vidra---Sebes----Sibiu-Rm.Valcea-B Oservatii: se anuleaza tot in caz de vreme q nori d ploaie traseul l-am facut acum o saptamana, e f frumos dar nu e pt incepatori sau cei cu rau de inaltime bani: 3,max 4 mil pt cei cu chef de cheltuit haine: va fii si frig deci haine mai groase pt munte motoretele sa fie in stare buna traseul se poate modifica usor dupa Lacul Vidra ... dc aveti idei... cine nu e-n stare de mers in gasca sa nu se bage atentie la cei cu pasageri .. consumul e semnificativ mai mare nu uitati pana max in Novaci( e vreo benzinarie buna acolo?) .. rezervorul plin k nu mai gasim gas pana aproape d Sebes contact id: septimiu_21 , 0752447970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 iar ma? nu ti-a ajuns 1data? sau de data asta vrei sa mergi fara pasager? vrei sa te mai duci la nora recunoaste ti-a placut palinca aia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) traseul l-am facut acum o saptamana, e f frumos dar nu e pt incepatori ba da, acum trei ani cand era mai greu (neasfaltat) l-a facut o prietena cu chopperul care avea permis de o luna. totul tine de viteza,ca daca mergi incet il faci si pe role. nu e pt incepatori mersul in gasca cu unii care merg tare ,asta e clar. Anul asta traseul l-am facut din nou de doua ori ca sa vad cum e cu asfalt.O data cu Loganu' si odata cu mobra. In ambele cazuri l-am facut intr-o zi.Mai au de pus parapeti si de asfaltat pe alocuri. Editat Septembrie 21, 2011 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 i .. consumul e semnificativ mai mare nu uitati pana max in Novaci( e vreo benzinarie buna acolo?) .. rezervorul plin k nu mai gasim gas pana aproape d Sebes Alimentati in Horezu, e un OMV, in novaci e o benzinarie dar e cam fantoma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan g Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 am alimentat eu in benzinaria din Novaci(de nevoie) si pot spune ca nu am simtit vreo diferenta notabila in comportamentul motorului, cica benzina e tot de la petrom(asa a zis vanzatoarea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 am alimentat eu in benzinaria din Novaci(de nevoie) si pot spune ca nu am simtit vreo diferenta notabila in comportamentul motorului, cica benzina e tot de la petrom(asa a zis vanzatoarea). same ! diferenta e ca e mai scumpa un pic fata de normal (cam 20 bani) insa e buna. on topic, nu pot decat pana la bv eventual ca trebuie sa ma duc acolo sa sar cu parapanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) ok, thx d sfaturi atunci ramane Horezu ultima alimentare inainte de urcus sper sa ma tina k ultima data am scurtat drumul p la Poiana Sibiului (cea mai proasta decizie!) si pe langa ca mai coboram cu motorul oprit tot ajunsesem pe ultimuii aburi de benzina .. mare noroc deci ramane cum am stabilit nu stiu cum o sa ne descurcam asa multi... eu va astept pana pe la 9 si un pic la Petrom apoi plec .. poate gasesc o gasca s ma lipesc plecarea la 10 AM in parcarea Carrefourului de la intrarea pe autostrada Buc - Pitesti Editat Septembrie 23, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate