rs-dey Postat Decembrie 14, 2011 Autor Share Postat Decembrie 14, 2011 Motorasul meu a primit un mic cadou ca ma plimbat toata vara si nu numai. Asa ca m'am gandit sa incerc sa apar in revista ScooterFun si am reusit. Sper sa va placa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Foarte frumos, nu te-ai gandit sa incerci ceva mai mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Decembrie 14, 2011 Autor Share Postat Decembrie 14, 2011 deoacamdata nu,am 17 ani si as vrea sa raman la Tzr pana la 18 cand o sa dau de permis,pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Ne bucuram cu totii ca te simti bine in pielea ta =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2012 Felicitari pentru reusita din revista. Spune-mi si mie intr-un PM cum ai reusit sa iti faci niste copii din fibra de sticla pentru carenele lipsa. Mersi frumos. Ai pm! Ne bucuram cu totii ca te simti bine in pielea ta =)) Si aici te iei de mine Supapa )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Aprilie 29, 2012 Autor Share Postat Aprilie 29, 2012 Revin si eu cu poze noi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Iunie 16, 2012 Autor Share Postat Iunie 16, 2012 Alte poze, clare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 De curand,Tzr'ul meu a castigat doua concursuri pe facebook:unu la Motul Romania si unu la Dual Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 19, 2013 Autor Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) Revin cu o poza de sezon. In vara a mai fost facuta o sedinta foto,dar din lipsa de popularitate nu am mai postat pozele. Editat Octombrie 19, 2013 de rs-dey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 ai lantul larg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 19, 2013 Autor Share Postat Octombrie 19, 2013 da stiu,de cand am schimbat kitu,nu l-am intins deloc. In iarna-primavara o "renovez" putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Februarie 4, 2014 Autor Share Postat Februarie 4, 2014 Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJDeepz Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Super tare cum ai facut-o , ai mai modificat-o umpic ? Vreau sa te intreb cum se descurca prin oras (sau la 200 km) , si care e viteza maxima cu care ai mers. Te felicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate