mihai_prd Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 (editat) Vand BMW R50/2,an 1961,500 cmc,81.000 km,cu serii originale, in stare f.buna de functionare, inmatriculat cu numere noi, vopsea originală. Motocicleta funcționează impecabil, pregătită să facă traficului de zi cu zi fără probleme. Pretul 5.500 euro. BucureÂşti. Pentru detalii, drive-test, fotografii, felicitări, tel 0723565973 sau 0722741213. http://www.youtube.com/watch?v=q7heCq9CuSg Editat Septembrie 24, 2011 de mihai_prd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 frumos bmw dar pret nu are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 frumos bmw dar pret nu are? Nu nu are, cei 5500 euro despre care spunea in primul post sunt asa de decor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 O fi crezut ca-i Ural si ca a scapat un zero in plus... Anyway, nu-i marfa de Romania, daca e pe bune.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 O fi crezut ca-i Ural si ca a scapat un zero in plus... Anyway, nu-i marfa de Romania, daca e pe bune.. pe bune ca nu ii marfa pt romania si uite asa inca un motor pleaca dincolo de frontiere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 O fi crezut ca-i Ural si ca a scapat un zero in plus... Anyway, nu-i marfa de Romania, daca e pe bune.. Dl dr, sincer nu inteleg postul, cum adica "daca e pe bune"??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Dl dr, sincer nu inteleg postul, cum adica "daca e pe bune"??? pote ca altii nu cred ca ii de vanzare un asemenea exemlar sau poate li se pare prea mare pretul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 Câteodată stau Âşi mă crucesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 e foarte frumos motorul si probabil isi merita toti banii ( nu ma pricep ) insa nu cred ca-s asa multi care-si permit bafta la vanzare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 În principiu, și topicul ăsta se apropie cu pași imenși de închidere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Dl dr, sincer nu inteleg postul, cum adica "daca e pe bune"??? Cu scuzele de rigoare, am scapat din vedere pe moment ca tu esti restauratorul si proprietarul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2011 No prob, numai că nu am fost eu proprietarul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Hmm, ce le vinde asta... Bah, strici piata, ca sa citez un clasic in viata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate