dak Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Salut. Am un GPS Tracker care nu are mufa pentru incarcator, ci trebuie sa scot bateria sa o incarc in fiecare zi. Ma gandeam ca exista o solutie ca sa il alimentez direct de la baterie, dar nu stiu cum. Acumulatorul este LI-Ion, are 3.7 V, 860 mAh si are 3 contacte. Stiu care + si -, dar nu stiu ce face cel din mijloc. Daca gasesc un incarcator auto care sa dea curentul respectiv, pot lega firele direct la contactele GPS-ului? Acumulatorul GPS-ului pocneste daca ramane in aparat si este alimentat pentru o perioada lunga de timp sau poate fi scos afara? Orice sfat este binevenit. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Pune un incarcator de GPS de masina cu mufa usb care are standardul de 5V si nu mai ai treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate