Sari la conținut

revizie furca Honda CBR 600 F3


viteza ucide
 Share

Postări Recomandate

salutare

am un cbr din "97 care nu stiu daca a vazut prea multe revizii la furca de-a lungul timpului, insa e cert faptul ca trebuie sa-i fac eu una fiindca imi da ulei pe la jambe(chiar foarte mult la cea din stanga)

pentru rezolvarea problemei am inceput deja sa achizitionez cele de cuviinta: simeringuri ulei(athena), simeringuri praf(allballs) - unii spun ca e bine sa le inlocuiesti, altii ca nu ar fi cazul...eu am decis sa le schimb fiindca nu stiu de cand "dateaza" cele existente si uleiul de furca. in privinta uleiului m-am decis asupra marcii Motorex, insa aici am o nedumerire: pe pagina oficiala motorex cat si la dealerii care vand produsele acestei marci, pe bidoanele uleiului de furca am vazut o imagine cu o furca, iar imaginea de pe bidonul meu arata o motocicleta de cros iar in coltul din dreapta sus o jamba de furca. acum rog pe cineva care se pricepe la aceste uleiuri sa ma indrume daca e bine sa-l achizitionez sau nu(ma gandesc ca n-o fi potrivit pt furca mea). mentionez ca acest ulei mi-a fost ofertat de un magazin local la un pret foarte bun si de aceea l-am luat in considerare. pentru mai multe lamuriri am atasat o poza a bidonului respectiv.

 

PS: poza este facuta la un bidon de 15W(acesta mi-a picat primul la mana), insa am inteles ca pt furca mea e necesar 10W, asadar daca este potrivit il voi achizitiona pe cel din urma!

post-35872-0-95403900-1317244341_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, la furca ta ar fi indicat 10W. E bun uleiul asta de furca motorex, nu cred ca are prea mare importanta desenul de pe ambalaj. In schimb nu ti-as recomanda deloc semeringurile Athena ptr ca sunt extrem de proaste, ia-ti unele Ariette sau Nok, daca nu vrei sa desfaci mereu furca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai simeringurile de praf le-am achizitionat deja. nu stiu exact ce marca sunt(am banuit ca sunt athena)...cel care mi le-a dat este un amic motociclist si a zis ca a cheltuit 60 ron pt achizitionarea lor, insa nu le-a mai folosit ca a vandut mobra. pe ele nu scrie niciun brand...scrie doar PIA 6034 DCY 41 54 11

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand folosirea celor cu dublu arc,costa cam 60-70 ron.

O sa tina mai mult chiar daca nu sunt de 'firma'.

 

in continuare nu stiu ce marca sunt ale mele, insa am vazut ca au doua arcuri(unul sus si unul pe partea de jos).

haideti sa uitam pt moment de simeringuri...spuneti-mi ce fac cu uleiul! il iau...nu-l iau?!

Editat de viteza ucide
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...