-GeorGe- Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 stie cineva mai multe detalii despre acest accident ? in judet Dambovita ?... am auzit ca e vorba de un tanar de 24 de ani care a pierdut controlul motocicletei .... acum este in coma la spitalul floreasca si este tinut in viata de aparate. poate stie cineva mai multe detalii .... update - am aflat ca' avea in jur de 80 km/h si nu purta casca ... este in continuare la spitalul floreasca sanse minime de supravietuire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 S-a nenorocit aiurea, pacat de el. Insa sa mergi fara casca, sa-i dai cox si sa pierzi controlul... si eu cred ca nu avea permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Octombrie 4, 2011 Autor Share Postat Octombrie 4, 2011 din cate am inteles avea permis ... motorul era de 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate