laurentiu.moto Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Salut!! Weekendu acesta am avut multa distactie =)) VIDEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Tinerete.... Tinerete.... Cand mai ai ceva bani baga-i in ceva protectii (cizme, platosa, manusi). De multe ori astea vor fi mai ieftine decat "bubele" capatate la iesirile enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Octombrie 5, 2011 Autor Share Postat Octombrie 5, 2011 Salut !! Am sa bag banii si in echipamente dar la iarna , pana atunci ma descurc cum pot desi realizez riscurile . NUMAI BINE , NOROI DIN PLIN SI MS PENTRU COM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Salut !! Am sa bag banii si in echipamente dar la iarna , pana atunci ma descurc cum pot desi realizez riscurile . NUMAI BINE , NOROI DIN PLIN SI MS PENTRU COM ia un motor mai mic ca din primu filmulet vad ca te munceste bine de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Octombrie 5, 2011 Autor Share Postat Octombrie 5, 2011 Salut!! Acum la 60 de KG ale mele ce ai vrea??? Pe asta nu las schimba pt nimic in lume , eventual sa mai iau inca unu mai usor , cel mai tare imi place ca are cuplu mare .Sa vezi ce senzatie faina e cand vine tipu care a facut video ( cameremanu) cu ATV LINHAI in blana totala si io ma duc cu a 4-a la relantiu e o senzatie super tare . Acum in alta ordine de idei ma descurc cu el asa cum este si imi place foarte mult . NUMAI BINE , NOROI DIN PLIN SI MS PENTRU COM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 am si eu cv poze cu o mica iesire de dumineca:P : durata 9 ore , 150 km , traseu noroi, piatra...piatra Craivei, cheiile Galzii, lacu Iezer , lunca Metes, Magulici! am si eu cv poze cu o mica iesire de dumineca:P : durata 9 ore , 150 km , traseu noroi, piatra...piatra Craivei, cheiile Galzii, lacu Iezer , lunca Metes, Magulici! si video http://www.youtube.com/watch?v=VT3xILmUiAs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Chiar eram curios cum arata motorul cu atat de mult cuplu, incat urca peste tot Dar niste cauciucuri cramponate cand iti iei? Ca alea de le ai, ori sunt stradale, ori s-au tocit de-a lungul timpului pana au auns la profil de strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 Chiar eram curios cum arata motorul cu atat de mult cuplu, incat urca peste tot Dar niste cauciucuri cramponate cand iti iei? Ca alea de le ai, ori sunt stradale, ori s-au tocit de-a lungul timpului pana au auns la profil de strada. Salut!! Daca te referi la motorul meu in prezent are cauciucuri cramponate( alea au fost doar la inceput) si motorul asta chear urca peste tot ) acum cu noua roata a inceput sa sara pe o roata ca o caprioara:)) NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Sfat: trenning si ''adidasi'' ( running shoes) e pt. sala de sport, nu pt endureala unde ai mari sanse ca scarita sa-ti rascheteze juma' de tibie , sau doamne' feri, mult mai rau. In rest, keep practice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2011 Yzulyka sa stii ca apreciez spusele tale dar ............. vezi si tu ca banii astia nu cresc in copaci .......................... pana la primavara o sa fac rost de tot ce trebuie FULL OPTION ) NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 ce cauciucuri ai pe tt-r ul accela ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Februarie 13, 2012 Autor Share Postat Februarie 13, 2012 Atunci nu aveam ceva tare bun...... fapt ce il constati in video ... era ceva mixt...... acum am cu creste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate