Bogdan Secelean Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Bravo Somo, bravo Jumba ! In filmul 2 pe la mijloc , mai rau, s-a lasat si cu break-dance! Asta e riscul raidului, cazaturi la viteza mare. Apoi, dupa lambada-iesirea in decor a lui Somo , nu mi-a venit sa cred ca am vazut o masina pe traseu ! Noroc ca era vizibilitate buna, fiind poiana, altfel, la viteza aia daca iti iese in fata- doamne-fereste !Organizatorii ce dracu pazeau ? S-a mai intamplat si pe la noi pe vremuri cand intrau gratargiii cu Daciile in forestier, unii au simtit-o pe pielea lor. Eu am avut noroc... Frumos raliul, zona deosebita, am ajuns si eu pe muntii aia, dar numai on-road. Speram sa se mai faca si la noi cate o competitie, nu numai in octombrie pe zapada sau cu speciale anulate ca la Baja Susai si atunci participarea ar fi mai numeroasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 ps-urile NU ERAU INCHISE, ni s-a explicat clar la breafing eu am avu bonusuri, un chevrolet d-ala mare si o duba. pe amandoua le-am evitat prin sant, unu stanga unu dreapta... cum mi-a venit mai la indemana ) aaa, gata bre m-am prins despre ce vorbeai, am traversat mai multe zone de vanatoare, si bajetii erau deja pe pozitii... acuma nu stiu daca au mai impuscat ceva dupa ce am trecut noi p-acolo ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Ziua 5b on board : Nelu Somodean http://www.youtube.com/watch?v=NzQhdT80whM Editat Noiembrie 8, 2011 de motorus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 dar pe circuit cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2011 intrecere a, pardon, in trecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 16, 2012 Autor Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) am ajuns pe afisul raliului din grecia, sper sa pot ajunge si la start! http://www.serresrally.gr/ iete posterul Editat Februarie 16, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 am ajuns pe afisul raliului din grecia, sper sa pot ajunge si la start! http://www.serresrally.gr/ iete posterul super! bravo mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 am ajuns pe afisul raliului din grecia, sper sa pot ajunge si la start! http://www.serresrally.gr/ iete posterul e, te-au vazut imbracat frumos, cu actipildul din maroc. etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 17, 2012 Autor Share Postat Februarie 17, 2012 e, te-au vazut imbracat frumos, cu actipildul din maroc. etc... invidiosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 de fapt e meritul fotografului, ca te-a prins la fix cand dai prin baltoaca aia un click facut la juma' de secunda mai tarziu sau mai devreme si nu mai erai pe afis . . . . . . . . . . acu' ce sa faci, sunt invidios din fire . . . . . . . . . . . . succes la raliu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Sa fie ceva predestinat ? Musai tre sa continui treaba asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate