Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Vreau sa imi retapitez saua .... de fapt ambele , si am cautat material insa nu am gasit nici unde ceva lucios si fara model si cu atat mai putin sa fie piele .... Deci cine are sau stie un loc de unde pot lua niste bucati de piele lucioasa neagra sa imi spuna si mie , ca acum am niste vinilin si e nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Vreau sa imi retapitez saua .... de fapt ambele , si am cautat material insa nu am gasit nici unde ceva lucios si fara model si cu atat mai putin sa fie piele .... Deci cine are sau stie un loc de unde pot lua niste bucati de piele lucioasa neagra sa imi spuna si mie , ca acum am niste vinilin si e nasol Piele lucioasa nu stiu unde ai sa gasesti. De la vopsitorie vine ca mata de felul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 si eu vreau sa mi retapitez saua...am lasat o intr o parcare si cand m am intors am gasit saua taiata, o taietura cam de 8cm; unde pot sa o duc la croitorie, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 vezi ce inseamna sa ai vitezana si nu chopper? seaua nu se imbaraca in piele ca aia cand se uda se usuca foarte greu si mucegaiste.Se foloseste vinilin, te duci la orice marochinarie sau la un magazin de vanzari de materiale si iti cumperi vinilin ,vezi ca acu se gaseste de toate culorile, cu sau fara motive traditionale si dupa aia o faci la orice atelier de pielarie -A ca era sa uit vezi ca sub bucata ai de vinilin se pune peste buretele de la sea un fel de dublura de vatelina Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Se gaseste vinil negru cu striatii ca de piele la Bucur Obor, la parter, ptr cei din Bucuresti. S-o mai gasi si in alt loc, dar acolo am gasit eu (190.000 rol metrul liniar, latimea fiind mai mare de 1m, de faci din ea 2 sei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 nu stiu daca pielea e cea mai buna alegere, mai bine vinil sau altceva asemanator, ii mai rezistent din cate stiu la ploaie si la soare... parea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 problema e ca am un vinilin acum , dar s-a tocit la colturi si + de asta are model si nu e lucios , vreau ceva in genul asta : http://thecreeper.net/guzzi/thumbnails/44Lodola_Seat.jpg , oare gasesc ? sau daca nu e lucios macar sa fie simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate