sandu Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 am 5 motoare de vanzare :jupiter 4,jawa 350,jupiter 3,mz175,tula.Se vand toate la gramada .Pret negociabil,mai multe detalii la telefon:0769155538.Motoarele sunt in Radomiresti Jud. Olt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 oaaaaaaaaa!! ... au navalit caii in Olt ... frumoasa herghelie ... spor la vanzare ! -și: au acte toate ?!? IZH-ul ala Jupi din dreapta - singurel ce pret are avea daca le-ai da si separat ? are acte ? (sincer acum - da-ti si tu seama ca nu preațs multi care cumpara 5 motoare asa usor - mai ales oamenii ca mine care stau la bloc ) ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Da, si Tula separat ce tret are? Cu actele cum sta? Incearca sa faci un pret si pt ele separat. s-ar putea sa scapi mai repede de ele asa si mai avantajos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndUtz Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Frumoase mobrele sper sa le vedem pe strazile oraselor! Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 am 5 motoare de vanzare :jupiter 4,jawa 350,jupiter 3,mz175,tula.Se vand toate la gramada .Pret negociabil,mai multe detalii la telefon:0769155538.Motoarele sunt in Radomiresti Jud. Olt. mai multe detalii despre tula daca se poate,sint interesat de piese mai mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 https://www.facebook.com/pages/Izh-moto-owner/177350295644463# - l-am pus si aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate