edyneagu Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Salutare, am un Intruder C 800 din 2010. Vreau sa cumpar de pe louis un ceas care se monteaza in locul busonului de ulei si indica temperatura. Problema este ca pe site spune ca acesta e compatibil cu modelul din 2005 si as vrea sa stiu daca il pot monta si pe motorul meu ca sincer nu prea as vrea sa dau banii degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Masoara filetul (diametru si pas) la busonul actual si intreaba-i pe cei care vand busonul cu indicator de temp dimensiunile busonului vandut de ei. Compara valorile si vezi daca ala e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Salutare, am un Intruder C 800 din 2010. Vreau sa cumpar de pe louis un ceas care se monteaza in locul busonului de ulei si indica temperatura. Problema este ca pe site spune ca acesta e compatibil cu modelul din 2005 si as vrea sa stiu daca il pot monta si pe motorul meu ca sincer nu prea as vrea sa dau banii degeaba. Salut! Cauti un intruderist cu model de 2005 si vezi daca puteti face schimb de busoane. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate